Hvordan Og Hvor Meget Tjener Ivan Okhlobystin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Ivan Okhlobystin
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Ivan Okhlobystin

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Ivan Okhlobystin

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Ivan Okhlobystin
Video: Вадим Демчог. Судьба человека с Борисом Корчевниковым @Россия 1 2024, April
Anonim

Ivan Okhlobystin er en af de mest populære og efterspurgte skuespillere. Han spiller i film og tv, skriver manuskripter, fungerer som filmskaber, dramatiker, producent, journalist og forfatter. Okhlobystin tiltrækker opmærksomhed med sine lyse roller i film, en interessant skæbne og mindeværdige politiske udsagn. Lige hvad er hans afgang til præstedømmet efter en vellykket karriere og en sejrende tilbagevenden til film- og tv-verdenen. Hvor rentabelt ud fra et økonomisk synspunkt er denne ændring i erhverv blevet?

Hvordan og hvor meget tjener Ivan Okhlobystin
Hvordan og hvor meget tjener Ivan Okhlobystin

Ivan Okhobystin blev født i 1966 i Tula-regionen. Forskellen i forældrenes alder nåede mere end 40 år, hvilket var årsagen til den forestående sammenbrud i familien. En ung, uerfaren, men ret streng mor, tog opdragelsen af det fremtidige idol for millioner. Efter nogen tid flytter mor og søn til Moskva, hvor kvinden bliver gift igen. I dette ægteskab dukkede Ivans halvbror, Stanislav op.

Ønsket om at blive skuespiller og instruktør blev stærkt påvirket af Mark Zakharovs film "Et almindeligt mirakel". Efter at have forladt skolen går Ivan ind i regi-afdelingen ved VGIK, men fra det andet år bliver han trukket ind i hæren. Efter at have afsluttet militærtjeneste vender Okhlobystin tilbage til universitetet, som han dimitterede i 1992. Skuespillerens studenterår blev brugt i selskab med fremtrædende instruktører og manuskriptforfattere - Tigran Kosayan, Renata Litvinova og Fyodor Bondarchuk. Hans første direktørarbejde vandt priser på United States International Film Festival.

Billede
Billede

Karriere

På trods af den enorme popularitet af det karismatiske Okhlobystin i dag, i de tidlige år af sin skuespilkarriere, stod han over for fuldstændig ligegyldighed over for sin person fra de fleste instruktørers side. Ifølge skuespilleren tillod kun konens tro på ham, at han ikke kunne give op i den periode. Den første skuespildebut fandt sted i den dramatiske film "Leg", hvor Okhlobystins stykke blev tildelt prisen for den bedste rolle på festivalen "Youth - 1991", så var der en debut i regi i filmen "The Arbiter", derefter skyder i filmene "Hvem, hvis ikke os", "Tre historier", "Mor, ikke græde", "Midlife crisis" og et stort antal film, hvor skuespilleren ikke kun spiller komiske figurer, men også dybe dramatiske roller.

Derefter forlod Ivan aktiv optagelse og instruktion og tilbragte flere år i kirkens tjeneste. Ivan kombinerede sit arbejde som præst med skrivning, og fantasiromanen "Princip XIV" blev således udgivet. Men i 2005 blev det ikke desto mindre besluttet at vende tilbage til skuespillerhvervet, da præstedømmet ikke tillod at sørge for en stor families behov. Okhlobystin vendte tilbage til skærmene i rollen som Grigory Rasputin i 2007 i filmen med samme navn. Han vendte tilbage til instrukturen i 2009 og blev en af instruktørerne i filmen "Moskva, jeg elsker dig."

For de fleste seere er Ivan Okhlobystin forbundet med den legendariske rolle som doktor Bykov i tv-serien Interns, som generelt vendte holdningen til den russiske tv-serie, også takket være den berømte skuespiller. Succesen kom næsten umiddelbart efter de første episoder og steg støt med hver nye sæson. Fra 2010 til 2016 indtager optagelserne i serien det vigtigste sted i Okhlobystins kreative liv. Lægen Bykovs rolle, ifølge skuespilleren, tillod ham at begrave al den akkumulerede gæld og betale for uddannelsen af sine ældste døtre. Som Okhlobystin bemærker, spredte pengene sig selvfølgelig hurtigt, da familien er stor, men de spredte sig ikke kun for selvforladelse, men for positive ting. Ivan og hans familie begyndte at rejse, viste børnene Rusland og Europa.

Ivan Okhlobystin i serien
Ivan Okhlobystin i serien

Kort efter slutningen af serien blev Okhlobystin udnævnt til kreativ direktør for Euroset. Parallelt medvirkede han i flere flere film, herunder filmatiseringen af "Generation P" af Viktor Pelevin. I 2012 annoncerede Okhlobystin sit ønske om at stille op til præsident og kørte endda en valgkampagne, der bestod af et to-timers show "Doctrine-77" i Luzhniki. Det blev ganske vellykket, Okhlobystins sætninger blev sorteret i citater, hans vurdering sprang til de første linjer. Men alt dette viste sig kun at være en reklamekampagne for en ny takstplan med samme navn. I dag fortsætter Ivan med at handle. Blandt hans nylige værker er filmene "Bird", "Zomboyaschik", "Midlertidige vanskeligheder", serien "The Fugitive" og "Rostov".

Personlige liv

Ivan Okhlobystins personlighed er ret ekstraordinær og modstridende, på trods af dette i familieforhold er han stabil og pålidelig. Hans eneste ægteskab med Oksana Arbuzova gav verden 6 børn - Savva, Vasily, Evdokia, Varvara, Anfisa og John. Parret blev gift i 1995.

Ivan Okhlobystin med sin familie
Ivan Okhlobystin med sin familie

Ud over sin professionelle skuespil- og instruktørkarriere, opdragelse af børn og deltagelse i det politiske liv tilbringer Ivan meget tid i naturen og spiller skak. En anden mangeårig lidenskab er oprettelsen af cyberpunk smykker. Ivan formår at være opmærksom på sportstræning, han er engageret i forskellige typer kampsport, der holder ham i god fysisk form.

Billede
Billede

Hvor meget tjener Okhlobystin

Naturligvis er det nøjagtige tal for indkomst vanskeligt at bestemme. Men ifølge officielle tal modtog skuespilleren cirka 2 millioner dollars sidste år. Og det er bare for roller i film og tv-shows. Derudover er hans bog "Magnificus II" udgivet, og dette er kun den første del af en fremtidig trilogi. Tidligere blev der udgivet flere bøger om religiøse emner. I 2018 blev han inviteret til at stemme skuespil til efterfølgeren til den berømte tegneserie "Prostokvashino", hvor postmand Pechkin talte med sin stemme. Selvom Ivan selv i et af sine interviews sagde, at han filmer mere i film på grund af sin egen relevans og frygt for ikke at imødekomme folks forventninger, og han foretrækker at få penge fra en computeroperatørs færdigheder, opnået i sin ungdom. Han opretter programmer til mobile enheder og tester dem. Gadgets er en anden speciel lidenskab og kærlighed til en skuespiller, som det er svært for ham at give op.

Okhlobystin er åben for sine fans, så alle detaljer i hans kreative og personlige liv kan let findes på siderne i hans sociale netværk.

Anbefalede: