Sten Som Talismaner Af Stjernetegnene

Indholdsfortegnelse:

Sten Som Talismaner Af Stjernetegnene
Sten Som Talismaner Af Stjernetegnene

Video: Sten Som Talismaner Af Stjernetegnene

Video: Sten Som Talismaner Af Stjernetegnene
Video: Tre stjernetegn, der er i regi af højere magter 2024, Marts
Anonim

Perler kan ikke kun bæres som smykker, men også bruges som talismaner. En bestemt sten er dog velegnet til hvert stjernetegn, så det er umagen værd at undersøge hvilken talisman med hvilken sten der er bedst egnet til dig.

En talisman sten til hvert stjernetegn
En talisman sten til hvert stjernetegn

En talisman er et objekt, der beskytter ejeren, bringer ham held og lykke og skræmmer problemer. Talismanen skal vælges meget omhyggeligt, og desuden fungerer den ikke i andres hænder, men bliver til en simpel, fuldstændig ubrugelig nipsgenstand.

Hvordan laver man en talisman?

Specialister inden for magi hævder, at den bedste talisman er den, der blev skabt af dig selv. På dette tidspunkt udfører ejeren allerede en slags magisk ritual, skaber en ting og investerer energi og kærlighed i den. Men ritualet slutter ikke der, du skal også oplade talismanen, og til dette skal du konstant stryge det, tale med det og lægge det under din pude om natten.

Det kan bemærkes, at et tilfældigt valgt element ikke kan være en talisman. Dette burde være den ting, som øjet simpelthen tiltrækkes som en magnet. Som talisman bruges oftest sten, men de skal nødvendigvis svare til stjernetegnets tegn.

Talismans for Vædderen

Dette stjernetegn henviser til ildelementet. Mennesker født under dette stjernetegn kan bruge følgende sten som talisman: safir, ametyst, rubin og diamant.

Talisman absorberer følelsesmæssig smerte, så diamanten beskytter sin ejer mod vrede og raseriudbrud, og safiren giver forsigtighed og visdom til Vædderen.

Talismaner for Tyren

Dette stjernetegn er det mest verdslige tegn og svarer til jordens elementer. Symbolet for Tyren er rigdom, forsigtighed og visdom. Chalcedony, krysopras og smaragdsten er mest velegnede til sådanne mennesker. Krysfrasestenen tilføjer afgørende, og smaragden hjælper med at nå målet. En talisman med en stensten vil hjælpe med at genoprette mental styrke.

Talismaner til tvillinger

For dette stjernetegn er talisman sten: alexandrit, topaz, beryl. Tvillingene beskyttes mod det onde øje af topas, som også beskytter mod sygdomme. Talismaner med beryl vil hjælpe med at støtte familiens ildsted og gøre det muligt for ejeren at nå sit mål.

Talismaner til kræft

Sten som smaragd, månesten og perler svarer til dette vandtegn i dyrekredsen.

Emeralds vil gøre kræft mere omgængelig, perler tiltrækker held og lykke og beskytter dig mod problemer.

Talismaner for Lviv

Rav, chrysolit og topas er Lvivs virkelige talismaner. Topaz bliver en pålidelig beskyttelse mod dårligt stillede, tiltrækker penge, og krysolit hjælper Leo med at vinde popularitet hos offentligheden.

Talismans for Jomfruen

Talismanerne i dette stjernetegn er: krysolit, jaspis og jade. Jasper giver dig mulighed for at opretholde kærlighed og venskab, selv på en lang afstand, og krysolit vil øge læringen og forbedre evnen til at lære.

Talismans for Vægten

Maskottestenene i dette luftskilt er: lapis lazuli, akvamarin, opal og turmalin. Akvamarin hjælper med at tiltrække kærlighed, og lapis lazuli vil blødgøre alle ejerens svagheder.

Talismans for Scorpions

Skorpioner kan bruge akvamarin, sort opal og granatæble som talismaner. Akvamarin hjælper med at afkøle lidenskaber og styrke nervesystemet. Sort opal hjælper bæreren med at opretholde følelsesmæssig balance.

Talismans for Skytten

Maskottestenen til Skytten er: krysolit, topas og turkis. Chrysolit vil redde dig fra ejers udslæt, og turkis hjælper med at vinde anerkendelse fra andre.

Talismans for Stenbukken

Malakit, onyx og rubin er stenbukken. Onyx hjælper med at forbedre hukommelsen, og rubinen tiltrækker kærlighed og held og lykke i ejerens liv.

Talismans for Vandmanden

Som talisman for dette stjernetegn er zircon og ametyststen egnede. Ametyst hjælper med at beskytte mod negative påvirkninger fra andre, og zircon vil tiltrække held og lykke.

Talismaner til fiskene

Fisk er ret følsomme natur, de mest karakteristiske sten for dem er akvamarinsten, perler og ametyst. Akvamarin vil give mod, og perler tiltrækker held og lykke.

Anbefalede: