Gene Lockhart: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Gene Lockhart: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Gene Lockhart: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Gene Lockhart: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Gene Lockhart: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Its With Heavy Heart We Report About June Lockhart Tragic Life After End of ‘Lost In Space’ 2024, Kan
Anonim

Den canadiske skuespiller Gene Lockhart er ikke kun berømt for sine roller i 300 film. Han er kendt som sanger og dramatiker. For mange populære sange skrev kunstneren teksterne.

Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv
Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv

Eugene (Eugene) Lockhart kom på scenen i en alder af seks. Hans bidrag til udviklingen af film- og tv-industrien i Amerika er markeret på Hollywood Walk of Fame med to navngivne stjerner. Kunstnerens karriere har været lang. Han optrådte ikke kun, men underviste også, komponerede stykker til teater og radio, skrev artikler til magasiner og tekster til sange.

Vejen til succes

Biografien om den fremtidige stjerne begyndte i 1891. Barnet blev født den 18. juli i den canadiske by Kitchener. Fra en tidlig alder var drengen præget af sit udøvende talent. Den seks-årige sang i Kilties Band of Canada.

Drengen studerede i canadiske skoler. Athletic Gene spillede på Toronto Argonauts fodboldhold. Han stoppede ikke med at spille fodbold senere: kunstneren var glad for at afsætte sin fritid til denne sport. Derefter flyttede familien til England. Gene modtog sin videreuddannelse på hovedstaden Brompton Oratorium, hvor han studerede talestund.

Skuespillerinden Beatrice Lilly inviterede en femten-årig teenager til at lege med hende i skitser. Skuespilleren fik sin debut i Broadway i 1916. Han spillede i musicalen "Girl of the Riviera". I denne periode skrev skuespilleren sammen med den populære canadiske komponist Ernest Seitz balladen "The World Is Waiting for the Sunrise", som var en del af Duke Ellingtons repertoire. Med gode vokale færdigheder optrådte Gene i operetteproduktionen af The Bat i San Francisco. I 1926 skabte og instruerede skuespilleren en musikalsk revy på Broadway.

Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv
Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv

For første gang medvirkede skuespilleren i en film i 1922. I filmen "Gentle Smile" spillede udøveren rektor. Debuten fandt sted i en stumfilm. I soundtracket medvirkede Lockhart i 1934. I filmen "Hvis du vil" fik han rollen som playboy Skeets.

Meget ofte tilbød instruktører den teksturerede kunstner at spille skurke. Lockharts karakterer viste sig ikke at være mindre charmerende end godbidder. Så i filmen "Algeriet" dukkede han op for publikum i form af en forræder Regis. Rollen gav Gene en Oscar-nominering for bedste mandlige birolle.

Som udtænkt af skaberne strømmer alle eventyrsøgere til Algeriet. I det gamle distrikt Kasbah gemmer sig hovedpersonen, Pepe le Mocco, for politiet. I denne verden er han helt rolig og bange for forfølgelse. Imidlertid keder han sig hurtigt med for intetsigende liv. Han mærker spændingen igen efter at have mødt med en ung turist Gaby. Kun det vides ikke, hvad deres romantik kan resultere i.

Nye værker

I 1938 blev Bob Cretchet, en co-stjerne af filmen "A Christmas Carol", kunstnerens helt, en fuldstændig positiv birolle.

Han får tilladelse fra sin chef Joakim, omend med store vanskeligheder, til at fejre jul med sin familie. Den stædige person skal selv ved sit eget eksempel forstå, hvordan det føles at se verden omkring sig i sit sande lys.

Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv
Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv

Sheriff Peter (Pinky) Hartwell besøgte skuespilleren, mens han arbejdede med filmen "Hans kæreste fredag" i 1940, filmet i genren af en excentrisk komedie. I det stjernede Lockhart med den berømte Cary Grant.

Kunstnerens nye karakter er borgmester Lovell i Meet John Doe. Tycoon Norton, der købte avisen "Bulletin", beslutter at udskifte hele avisens personale. Strandet journalist Ann Mitchell går til ekstremer.

Hun offentliggør et brev, hun skrev på vegne af en ukendt person, der underskrev sig selv som John Doe. I den truer han selvmord juleaften som et tegn på kampen med situationen i samfundet. Artiklen forårsager en enorm resonans. Redaktøren beder Anne om at finde den, der ønsker at spille Doe og interviewe hende. Pigen stopper sit valg på tramp Willoughby.

Forskellige helte

Gene spillede Samuel Bacon i det vestlige, de døde i deres stillinger og blev Prescott i Sea Wolf. I det semidokumentære projekt "Mission til Moskva" blev skuespilleren reinkarneret som Vyacheslav Molotov. Maleriet blev skabt som en krønike af den amerikanske ambassadør Davis 'indtryk af Sovjetunionen.

I den nye film "Strange Woman" fik Lockhart en af de centrale figurer, Isaiah Poster. Takket være ham vinder billedets hovedperson position og penge som hustru til en af de mest indflydelsesrige mennesker i byen. Dog stopper Jenny ikke med at spille farlige spil.

Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv
Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv

Skuespilleren vendte tilbage til rollen som en filmskurk, mens han arbejdede på det historiske drama Jeanne d'Arc. Han spillede Georges Tremouille, chefrådgiveren for Dauphin. I den amerikanske tilpasning af Gogols komedie "The Inspector General" fik Lockhart rollen som borgmester. Han forsøger med al sin magt at aflede enhver mistanke om uærlighed fra sig selv og lokke "inspektøren".

Resultater

Fans vil huske karakteren Starkeeper i den musikalske film "Carousel". Filmens hovedperson, Billy, dør uden at have tid til at se sin datters fødsel. Men han får en chance for at vende tilbage en dag efter år for at fortælle hende det vigtigste.

Den sidste i skuespillerens filmografi var filmen "Genie Eagles" i 1957. Skuespilleren spillede rollen som onkel Sid i komedien "Ah, Wilderness" på Broadway, var Willie Lohman i "Death of a Salesman".

I sit personlige liv var kunstneren glad. En kollega, skuespillerinde Kathleen Lockhart blev hans kone. Familien havde et barn, datteren June. Hun valgte efterfølgende scenekreativitet for sig selv. Også skuespillerinde og barnebarn af udøveren Anne.

Kunstneren spillede ikke kun i biograf og teater. Han underviste i sceneteknik og skuespil på New York Juilliard School of Music.

Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv
Gene Lockhart: biografi, karriere, personlige liv

Kunstneren døde i 1957 den sidste dag i marts.

Anbefalede: