Sådan Tjener Du Penge I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge I Spillet
Sådan Tjener Du Penge I Spillet

Video: Sådan Tjener Du Penge I Spillet

Video: Sådan Tjener Du Penge I Spillet
Video: Sådan Tjener Du Penge På Dine Billeder og Videoer 2024, Kan
Anonim

Begyndere, der tager deres første skridt i de spændende og farverige verdener af moderne MMORPG'er, står over for problemet med mangel på penge i spillet. Uden en tilstrækkelig mængde spilvaluta kan du ikke købe nye våben, rustninger og andre nødvendige ting. Hver spiller tænkte på, hvordan man kunne tjene penge i spillet. I mellemtiden er der i de fleste spil en enkel måde at tjene penge på - handel på markedet. Et af disse spil er Lineage 2.

Sådan tjener du penge i spillet
Sådan tjener du penge i spillet

Er det nødvendigt

En eller flere konti på en af Lineage 2-serverne, et klientprogram til oprettelse af forbindelse til den tilsvarende server

Instruktioner

Trin 1

Opret en ny karakter. Det skal tilhøre dværgløbet. En karakter kan oprettes på en konto med hovedpersonen. Men hvis det er muligt, skal du oprette et tegn på en ekstra konto. En sådan karakter vil være mere praktisk at bruge.

Trin 2

Udvikl din karakter til niveau 21. Gennemfør de indledende quests i Kamael Village, Newcomer Quests i Dwarven Village, den første klasse transfer quest. Lær færdigheden "Vægtgrænse" niveau 1.

Trin 3

Opbyg din kernekapital. For at gøre dette skal du sælge alle de varer, som karakteren i øjeblikket har i spilbutikkerne. Spilbutikker er placeret i hver by.

Trin 4

Forøg din startkapital. Opret et eller flere tegn, der hører til den mørke alf race. Gennemfør questen for begyndere, søgen efter at få første klasse, questen "Disturing news" og questen "Path of Destiny" for at hæve dem til niveau 21. Gennemfør engangsopgaven "Dangerous Temptation" og få 102.680 adena for dens færdiggørelse. Denne søgen starter i den mørke alvelandsby ved Tetrarch Velior NPC. Sælg alle karakters varer til butikker. Overfør al adena fra de mørke alfekarakterer til gnomekarakteren.

Trin 5

Udforsk spilmarkedet. Flyt konsekvent til alle byer. I byer skal du kigge efter tegn, der er i stand til at sælge eller købe varer. Skriv ned købs- og salgspriserne på disse varer. Identificer de mest populære produkter. Bestem den mulige indkomst fra handel med disse varer på markedet. Fremhæv fra to til fire billige, men ret lovende produkter med hensyn til videresalg.

Trin 6

Tjen penge i spillet ved at handle på markedet. Gennemfør indkøb af de varer, der blev valgt i det foregående trin. Køb varer til en pris, der er lidt højere end den maksimale købspris for disse varer på markedet. Sælg de købte varer. Indstil salgsprisen lige under minimumssalgsprisen for de relevante produkter. Fortsæt med at videresælge ting for at fortsætte med at tjene penge i spillet.

Anbefalede: