Karen Movsesyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Karen Movsesyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Karen Movsesyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Karen Movsesyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Karen Movsesyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Карен Мовсесян // "Оранжевое утро" 02.03.20 2024, Marts
Anonim

Det er rart at se harmoniske mennesker og nyde deres kreativitet. Kohorten af sådanne vidunderlige sangere er genopfyldt - Karen Movsesyan udfører dygtigt de mest komplekse barytonoperaer, og variationskoncerter med hans deltagelse lever op til de højeste standarder for smag.

Karen A. Movsesyan
Karen A. Movsesyan

Biografi

Den berømte opera-baryton Karen Arutyunovich Movsesyan blev født i Jerevan i 1978 den 3. april. Efter eksamen fra gymnasiet gik en ung mand med en enestående smuk stemme ind i fakultetet for vokalkunst ved Statskonservatoriet i Jerevan for at modtage en specialuddannelse. Karen afsluttede et komplet studieforløb fra 1995 til 2000. Ud over at blive tildelt en operasangeres kvalifikationer modtog han retten til professionelt at undervise i klassisk sang.

Karen Movsesyan er kendetegnet ved en aktiv civil position. Mens han stadig var studerende ved konservatoriet, deltog han i velgørenhedskoncerter, som Det Internationale Røde Kors holdt i zonen ved grænsen til Karabakh-konflikten. Da barytonen afsluttede sit sidste kursus, blev han tilbudt at arbejde på det armenske operahus, som blev instrueret af Gegham Grigoryan. Men Karens alder var sådan, at han forventedes trukket ind i hæren.

Bidrag til Armeniens kulturskat

Takket være andragendet fra den kunstneriske leder af teatret sluttede Karen Movsesyan sig til ensemblet på officerernes hus. Han formåede perfekt at kombinere service og performance på scenen for det akademiske teater i operaroller. I løbet af årene af sin hærtjeneste udførte fyren i protektionskoncerter, der fandt sted i mange byer og byer i hans hjemland Armenien. Ved krigsangfestivalen i 2001 i byen Zelenograd blev han pristager.

Efter at have afsluttet militærtjeneste fortsatte sangeren med at arbejde i Spendiarov Opera House og deltog også aktivt i sponsorerede koncerter af velgørende samfund. I 2003 flyttede Karen Movsesyan til det fjerne Perm. Der var mange fristende tilbud på hans smukke baryton.

Karriere og kreativitet

Karen Movsesyan har allerede mestret de bedste dele af verdens operaklassikere og med succes begyndt sine forestillinger i forestillingerne, der blev iscenesat på scenen i Perm Opera og Ballet Theatre. Ud over hovedscenen kan Karen Movsesyan ofte ses på andre musiksteder. Han turnerer meget og samarbejder med forskellige grupper såsom Benefis musikteater, orkestre med folkemusikinstrumenter og symfoniorkestre i sibiriske byer.

I øjeblikket arbejder Karen Movsesyan på Novosibirsk Academic Theatre. Han udgav adskillige album med optagelser af sovjetiske pophits og berømte operadele. Karen Movsesyan er vinder af flere musikkonkurrencer. Hans dybe baryton lød i konkurrencen mellem Nadezhda Obukhova i "Romansiada". Karen samarbejder med fonden, som blev organiseret af Arno Babajanyans søn og har eneret til at udføre sange fra den fremtrædende landsmand. Sangeren har opnået denne hæderlige ret med sine energiske uddannelsesaktiviteter.

Anbefalede: