Sådan Oversættes En Sang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes En Sang
Sådan Oversættes En Sang

Video: Sådan Oversættes En Sang

Video: Sådan Oversættes En Sang
Video: SÅDAN ER DET AT VÆRE SØSKENDE 2024, Kan
Anonim

Det vides, at oversættelse af sange til et fremmed sprog bidrager til studiet af dette sprog. Denne metode er behagelig, enkel og nyttig på samme tid. Alle kan oversætte en sang på et fremmed sprog til enhver tid, der passer for ham.

Vi oversætter sangen til russisk
Vi oversætter sangen til russisk

Er det nødvendigt

  • 1. Sang
  • 2. Tekster
  • 3. Ordbog
  • 4. Blyant
  • 5. Internet

Instruktioner

Trin 1

Tag teksterne på et fremmed sprog. Du kan finde den på Internettet og gemme den på dit skrivebord i et tekstdokument. Det vil dog være meget mere praktisk at arbejde med det, hvis du udskriver denne tekst. Læs det, og opdel det i vers og kor. Da koret gentages, behøver du kun at oversætte det en gang.

Vi tager teksterne
Vi tager teksterne

Trin 2

Spil nu den sang, du vil oversætte teksterne til. Først og fremmest skal du kunne lide denne sang og fremkalde behagelige følelser. Når dit ønske om at vide, hvad sangen handler om, bliver endnu stærkere, skal du tage en blyant og en ordbog. Find straks en oversættelse af de ord, du har hørt for første gang. Underskriv dem i teksten.

Finde ukendte ord i ordbogen
Finde ukendte ord i ordbogen

Trin 3

Når du har oversat de sværeste ord, skal du selv bestemme, om du vil oversætte ord for ord for at forstå hver sætning. Måske er den generelle betydning allerede blevet tydelig for dig fra sammenhængen, og du skal bare tænke lidt over betydningen af hele sætningen. Hvis ikke, start med at oversætte igen med de mest uforståelige ord. Tænk kreativt. Det russiske sprog giver dig mulighed for at lave virkelig unikke smukke oversættelser. Brug metaforer, synonymer, sammenligninger.

Vi kombinerer smukt ord i sætninger
Vi kombinerer smukt ord i sætninger

Trin 4

Vis din oversættelse til en ven, der kender det fremmede sprog godt. Diskuter dine fejl med ham. Du kan også være heldig, og du kan teste dig selv ved at finde oversættelsen af den sang, du er interesseret i, på et af de steder, der er dedikeret til sangtekster og oversættelse af sange.

Anbefalede: