Sådan Spiller Du Via Ip-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Via Ip-adresse
Sådan Spiller Du Via Ip-adresse

Video: Sådan Spiller Du Via Ip-adresse

Video: Sådan Spiller Du Via Ip-adresse
Video: Установка IP адреса устройства PLCM 2024, April
Anonim

Direkte brug af en IP-adresse til et fælles spil på Internettet betragtes ikke som den mest bekvemme måde, da det indebærer at bestemme adressen, være på netværket på samme tid, forhandle regler osv. Ikke desto mindre kan det under visse betingelser være den eneste mulige.

Sådan spiller du via ip-adresse
Sådan spiller du via ip-adresse

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du ikke downloader filer, afspiller lyd- eller videofiler fra Internettet og lukker den firewall, du bruger, mens du spiller spillet, eller tilføj spillet til firewall- og antivirusprogrammets undtagelseslister. Sørg for at bruge identiske versioner af det valgte spil.

Trin 2

Beslut, hvilken af deltagerne i spillet, der fungerer som server, og bestem din IP-adresse. For at gøre dette skal du åbne systemets hovedmenu ved at trykke på "Start" -knappen og gå til punktet "Kontrolpanel".

Trin 3

Udvid linket "Netværksforbindelser", og åbn genvejsmenuen for den forbindelse, du bruger ved at klikke på højre museknap. Tjek "Status" og find din adresse.

Trin 4

Start spillet (for vært), og vælg indstillingen Nyt spil. Angiv det ønskede kort på fanen Kort, og vælg kommandoen "Multiplayer".

Trin 5

Foretag de nødvendige indstillinger: hastighed, forsinkelse osv. og tryk på funktionstasten under Escape-tasten for at hente konsollen op.

Trin 6

Find din IP-adresse øverst i vinduet, der åbnes, og del den med andre spildeltagere (til serveren).

Trin 7

Vælg punktet "Multiplayer" (for den tilsluttende afspiller), og påkald konsollen ved at trykke på funktionstasten under Escape.

Trin 8

Indtast værdiforbindelsen som rapporteret af host_ip_address i konsoltekstfeltet og bekræft oprettelsen af en ny forbindelse ved at trykke på softkey Enter.

Trin 9

Download og installer det specialiserede Hamachi-program på din computer for at bruge en alternativ metode til at spille ved hjælp af IP-adresser.

Trin 10

Kør det installerede program, og opret et nyt netværk med et vilkårligt navn.

Trin 11

Vent til det ønskede antal deltagere tilslutter sig det nyoprettede netværk. I dette tilfælde bruges de netværksadresser, der er defineret i det øverste område af applikationsvinduet.

Anbefalede: