De Mest Realistiske Computerspil

Indholdsfortegnelse:

De Mest Realistiske Computerspil
De Mest Realistiske Computerspil

Video: De Mest Realistiske Computerspil

Video: De Mest Realistiske Computerspil
Video: Jeg Crafter De Mest OP SVÆRD I Minecraft! 2024, April
Anonim

Realistiske spil har ødelæggelige miljøer, en realistisk atmosfære, en troværdig historie og andre elementer, der gør det muligt for spilleren at fordybe sig fuldt ud i spilverdenen. Det er disse spil, der slører linjen mellem den virkelige og den virtuelle verden.

Slagmark 4
Slagmark 4

Instruktioner

Trin 1

Battlefield 4 (2013) er en first person shooter. Spillet blev udviklet af DICE og udgivet på gamle og nye generationskonsoller og pc'er. Spillets plot kredser om den militære konflikt mellem USA, Rusland og Kina. Spilleren skal vælge en bestemt karakterklasse, samle et hvilket som helst våben og deltage i kampen. Spillet har et komplet ødelæggeligt miljø, hvilket gør spillet realistisk. Spilleren kan slå et hul i væggen eller nedrive en hel skyskraber. Derudover har Battlefield 4 realistiske våbenlyde og en krigsatmosfære.

Trin 2

DayZ Standalone (2013) er en overlevelsessimulator. Spilleren vågner op i en verden, hvor apokalypsen er brudt ud. Alle byer blev fanget af de levende døde. Spilleren skal kæmpe for at overleve. Han trues ikke kun af de gående døde, men også af almindelige banditter. Spilleren skal samle forskellige nyttige ressourcer såsom mad og vand. Spilleren skal også finde våben til at forsvare sig mod de døde og andre spillere. Overlevelsessimulatoren var så tæt på virkeligheden som muligt: spilleren kan forgifte sig med udløbet mad, knække sit ben eller dø af blødning.

Trin 3

Grand Theft Auto 5 (2013) er en røverimulator fra Rockstar Games. Spillet har tre hovedpersoner på én gang - Michael, Trevor, Franklin. Michael og Trevor var tidligere røvere og bedste venner, men de måtte give op. Men nu skal de tre helte forene sig for at begå røverier igen. Afspilleren kan skifte mellem tre tegn til enhver tid. Spilleren får fuldstændig handlefrihed - han kan gøre hvad han vil. Spillet var så tæt på virkeligheden som muligt - alle forbipasserende går rundt med deres forretning. Helten kan også falde i en fælde, når han bliver bedt om at hjælpe.

Trin 4

L. A. Noire (2011) - action, eventyr. Spillet blev udviklet af studiet Team Bondi og udgivet på PC, Xbox 360 og PS 3. Hovedpersonen er detektiv Cope Phelps, som har til opgave at undersøge forskellige indviklede sager. I detektivens by er der kriminalitet, og han kæmper desperat imod den. Spilleren bliver nødt til at undersøge forskellige sager. Spilleren skal søge efter forskellige beviser, forhøre vidner og studere mistænktes sager. Hvis spilleren savner ledetråden, vil dette i høj grad påvirke plottet.

Trin 5

The Sims 3 (2009) er en livssimulator fra Electronic Arts. Spilleren skal skabe sin karakter og bare leve. At købe et hus, starte en familie, starte et job, købe nye ting, få børn, tage på en tur rundt i verden er ikke alt, hvad en spiller kan gøre. Spillet er en livssimulator og var så tæt på virkeligheden som muligt.

Anbefalede: