Sådan Slukkes Chat I KS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Chat I KS
Sådan Slukkes Chat I KS

Video: Sådan Slukkes Chat I KS

Video: Sådan Slukkes Chat I KS
Video: #일러스트 #GTQI1급 / 2021년 6월 26일GTQI(일러스트레이터) 1급 B형 문제 3. 2024, April
Anonim

Counter-strike er en kultserie af spil, hvor alle i lang tid finder noget af deres egne. Fans af holdspil her forbedrer deres taktiske interaktionsfærdigheder, og solo mestere lærer at overleve i den virtuelle verden. Det er sidstnævnte, der ofte stiller sig selv spørgsmålet om, hvordan man hurtigt slukker for teamchatten i spillet.

Sådan deaktiveres chat i KS
Sådan deaktiveres chat i KS

Er det nødvendigt

  • - spillet Counter-strike 1.6 installeret på computeren;
  • - tastatur.

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere chat i Counter-strike skal du starte spillet, oprette et kort og starte en kamp. Den nemmeste måde at deaktivere chat på tager en trænet spiller ikke mere end et halvt minut spilletid, så du behøver ikke bekymre dig om en tabt kamp.

Trin 2

Når spillet er startet, skal du gå ind i Counter-strike konsolpanelet. For at gøre dette skal du klikke på knappen "~" på tastaturet. I dette tilfælde er en konsol et vindue til visning af systemmeddelelser og modtagelse af kommandoer; i spillet dukker det op øverst på skærmen.

Trin 3

I konsollen, der vises på skærmen, skal du indtaste følgende tekst uden anførselstegn og yderligere tegnsætningstegn: "hud_saytext 0", og tryk derefter på Enter-knappen. Denne systemkommando deaktiverer chat i hele spilsessionen. Konsollen slukkes ved at trykke på knappen "~" på tastaturet igen.

Trin 4

Hvis du har brug for at aktivere chat, skal du ringe til konsollen igen og skrive kommandoen "hud_saytext 0" i den. Chatindstillingerne vender tilbage til standard, og linjerne fra andre spillere vil også være synlige for dig.

Anbefalede: