Tyler Hoechlin: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Tyler Hoechlin: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Tyler Hoechlin: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Tyler Hoechlin: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Tyler Hoechlin: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Alpha Con 2014.Tyler Hoechlin and Dylan O'brien panel. Part 6 2024, April
Anonim

Varulvens mentor viste sig at være bare vidunderlig. Som dog og Superman. Vi taler om den unge, men allerede populære skuespiller Tyler Hacklin. Han begyndte at gøre sin vej til succes fra den tidlige barndom. Og hans kæreste opnåede hurtigt nok. Den anden rolle er allerede blevet succesrig.

Skuespiller Tyler Hoechlin
Skuespiller Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin er en skuespiller, der blev populær efter tv-serien i serien Teen Wolf og Seventh Heaven. For sit dygtige spil blev han nomineret til prestigefyldte priser mere end en gang. Han er ung, talentfuld, berømt og stadig en enkelt fyr. Rygter cirkulerer konstant om hans personlige liv. Ifølge medierne havde han ikke kun affærer med vidunderlige skuespillerinder, men også med mandlige kolleger. Tyler selv vil ikke kommentere de formodninger, som journalister og sladder har.

kort biografi

Den fremtidige kunstner blev født i Californien. Det skete i 1987, i begyndelsen af efteråret. Tyler tilbragte sin barndom i en lille by kaldet Crown. Ud over skuespilleren selv var forældrene engageret i opdragelsen af yderligere 3 børn - 2 drenge og en pige. De var alle yngre end Tyler.

Skuespiller Tyler Hoechlin
Skuespiller Tyler Hoechlin

Tyler voksede op som en hårdtarbejdende og ansvarlig fyr. Disse karaktertræk manifesterede sig ved at tage sig af de yngre brødre og søster. Forældre arbejdede konstant, så alt ansvaret for at opdrage børn faldt på Tylers skuldre. Forresten var hverken far eller mor forbundet med biograf og kreativitet. Far arbejdede i en ambulance, og mor arbejdede som revisor.

Siden barndommen elskede Tyler at dyrke sport. Foretrukket baseball. Han dukkede først op på siden, da han var 7 år gammel. Og efter 2 år spillede han på landsholdet ved Pan American Games. Han opgav ikke sin hobby under sin universitetsuddannelse. Og det lykkedes ham at spille for to hold på én gang.

Begyndelsen på en kreativ karriere

Debuten i en stor film fandt sted, da Tyler var 9 år gammel. Han blev inviteret til at spille rollen som Jeff i filmen "Family Tree". Projektet blev udgivet i 1999, og 2 år senere optrådte den første succesrige film i skuespillerens filmografi. Han optrådte for publikum som hovedperson i filmen "The Enchanted Train". Arbejdet med filmen blev udført på Rumæniens område.

Et par år senere blev Tyler inviteret til at skyde filmen "Road to Perdition". Hollywood-stjerner som Tom Hanks og Jude Law blev partnere på sættet. Forresten, ud over Tyler deltog omkring to tusind fyre i støbningen. Men det var vores helt, der fik en sekundær rolle. Efter screeningen modtog filmprojektet flere prestigefyldte priser, og Tyler selv blev udnævnt til det bedste unge talent. Derudover modtog han de prestigefyldte Saturn Film Awards.

Succesrige projekter

Efter optagelsen af filmen Road to Perdition modtog Tyler invitationer fra instruktører. Snart dukkede han op for publikum i det serielle projekt "Den syvende himmel". Optrådte i den ottende sæson. Filmet indtil projektets afslutning. Publikum kunne se Tyler i rollen som Martin. For sin dygtige skuespil blev han nomineret til Youth Film Awards. Han kunne dog ikke få det.

Tyler Hoechlin og Tyler Posey
Tyler Hoechlin og Tyler Posey

Efter afslutningen af optagelserne i det populære serieprojekt optrådte han som en rolle i filmprojektet "C. S. I." Crime Scene In Miami ". Derefter var der en rolle i filmen "Grizzly Fury". Spillede Tyler som hovedperson. Imidlertid blev thrilleren modtaget negativt af både filmkritikere og seere, så det bragte ikke den talentfulde fyr succes.

Tyler Hoechlin deltog regelmæssigt i auditions. Han har optrådt i film som Lincoln Heights, Castle og My Crew. De fleste af publikum så ham spille i små episoder. Han medvirkede også i projekter i fuld længde. Den mest succesrige var filmen "Solstice". De formåede at arbejde på sættet af film med skuespillerinden Amanda Seyfried. En tid senere dukkede han op for publikum i projektet "Celibate Week", hvor Owen Wilson blev partner.

Dog var Tylers mest succesrige projekt Teen Wolf. Før sine fans i et mystisk billede dukkede han op i form af en karakter ved navn Derek. Optrådte i flere årstider. Skuespillere som Tyler Posey og Dylan O'Brien arbejdede sammen med ham på sættet. Filmoptagelse medvirkede i Teen Film Awards.

Tyler Hoechlins Superman
Tyler Hoechlins Superman

Blandt de vellykkede projekter er det også nødvendigt at fremhæve flerdelt filmen "Supergirl". Før publikum optrådte Tyler som en mindre karakter, der spillede Superman. Han medvirkede også i filmene "Til hver sin egen" og "Ikke inkluderet i holdet." Han optrådte også i det populære filmprojekt "50 Shades Darker". Tyler vænnede sig perfekt til billedet af Boyce Fox.

Off-set succes

Hvordan lever en skuespiller, når man ikke konstant skal handle i film? Tyler Hoechlins personlige liv er fyldt med mange rygter og spekulationer. Dette lettes af hans smukke smil, høje statur og statelige krop. Klokken 16 daterede han med sanger Ashlee Simpson. Men romantikken varede ikke længe. Det varede kun et par måneder.

Derefter blev Tyler krediteret med et forhold med Candice Accola og Mackenzie Roman. Men hvis der var romaner, viste de sig ikke at være lange.

Tyler Hoechlin mødtes med kunstneren Rachel Brooke. Forholdet varede i to år. Så var der en affære med Brittany Snow. Dette forhold blev den længste i Tylers biografi. Men dette par brød til sidst op på grund af et helt uvenligt forhold til Jill Wagner, med hvem den talentfulde fyr mødtes under filmen af et mystisk flerdelt projekt. Medierne tilskrev også den populære skuespiller et forhold til modellen Alena Gerber. Men Tyler nægtede selv at kommentere rygterne.

Tyler Hoechlin og Brittany Snow
Tyler Hoechlin og Brittany Snow

Mange sladder mener, at alle flygtige romantik med vidunderlige kunstnere er en skærm. Efter deres mening forsøger Tyler simpelthen at skjule sin homoseksuelle sex for alle. Beviset var billeder af Tyler og Dylan O'Brien, der kyssede. Skuespilleren selv kommenterer ikke disse rygter, og mange fans nægter at tro på dem.

Anbefalede: