Sådan Returneres Billetter Til Cirkuset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Billetter Til Cirkuset
Sådan Returneres Billetter Til Cirkuset

Video: Sådan Returneres Billetter Til Cirkuset

Video: Sådan Returneres Billetter Til Cirkuset
Video: Kløverløkken Cirkusforestilling 2019 - Historien om cirkuset 2024, April
Anonim

Hvis du har købt billetter til cirkuset og ikke kan deltage i forestillingen af en eller anden grund, har du ifølge loven mulighed for at returnere billetterne til billetkontoret. Det er dog vigtigt i denne sag at vide, hvordan du kan forsvare dine rettigheder.

Sådan returneres billetter til cirkuset
Sådan returneres billetter til cirkuset

Instruktioner

Trin 1

Kontakt cirkusbilletkontoret mindst 24 timer før showets start. Du skal have en billet og et pas med dig. Det tilrådes også at modtage kvitteringen på købstidspunktet. Fortæl kassereren, at du vil returnere din billet og få dine penge tilbage. Du skal få det tilbage fuldt ud. Hvis du ikke ønsker at returnere pengene, eller de tilbyder kun at give en del af dem, skal du skrive en erklæring rettet til ledelsen, der angiver dine krav, eller bede kassereren selv om at få lov til administratoren. Giv ansøgningen til en af de ansvarlige cirkusembedsmænd, og bed derefter om en kopi mærket med organisationen.

Trin 2

Hvis din ansøgning ikke har fungeret, skal du sende din anmodning med anbefalet post. På samme tid kan du kontakte afdelingen for forbrugerbeskyttelse og også skrive en klage til det kommunale regeringsorgan, der beskæftiger sig med kulturelle spørgsmål. Du har også ret til at sagsøge cirkusadministrationen. Men husk, at sagen i en sådan sag kan være lang og kostbar, så en sådan appel giver ikke mening, når det drejer sig om en eller to billetter.

Trin 3

Som et kompromis kan du blive tilbudt billetter til en anden dato eller en anden forestilling. Det er lettere at få dem end at returnere pengene, så du kan tage din egen beslutning om dette.

Trin 4

Når du udskifter eller annullerer et show, skal du bede om en refusion, selvom det allerede er tid til showet. Du har ret til det i henhold til russisk lov.

Anbefalede: