Sådan Spiller Du Metallica På Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Metallica På Guitar
Sådan Spiller Du Metallica På Guitar

Video: Sådan Spiller Du Metallica På Guitar

Video: Sådan Spiller Du Metallica På Guitar
Video: How To Play Metallica - Wherever I May Roam (Guitar Lesson With Tabs Riffs) 2024, April
Anonim

Kompositionerne i Metallica-gruppen er kendetegnet ved høj præcision og teknisk ydeevne. Desuden er nogle finesser iboende i både tungt indhold og melodiske semi-akustiske sange.

Sådan spiller du
Sådan spiller du

Er det nødvendigt

Elektrisk guitar, computer med internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Start din Metallica-øvelse med den populære Nothing Else Matters melodi. Denne sang er kendetegnet ved klarheden ved at fjerne toner, når du spiller det oprindelige tab. Som du ved, begynder Nothing Else Matters med en akustisk ydeevne af åbne guitarstrenge. Prøv at spille det, så de åbne strenge, der ikke er en del af melodien, ikke rasler eller producerer dissonante lyde. For at gøre dette kan du enten slå dem af med din højre eller venstre hånd eller holde den fjerde og femte streng ved den anden bånd. Faktum er, at det indledende spil af denne melodi faktisk er en del af E-mol akkord, så du har muligheden for at fuldføre den fuldstændigt ved at tage den på anden bånd og således ikke fordreje det overordnede billede af melodien.

Trin 2

Bemærk, at et stort antal af bandets sange er kendetegnet ved meget tung præstation, typisk for "metal" -retningen. Et eksempel på sådanne kompositioner er sangen Suicide and Redemption. Prøv at lære strukturen på denne sang ved at downloade dens tablatur fra Internettet. Som du ved, er spillet i denne stil kendetegnet ved angrebets klarhed og den store rolle at dæmpe strengene med højre hånd. Lyt til teknikken til at udføre sangen. Et stort antal akkorder, der spilles, spilles på dæmpede strenge. Glem ikke også, at strenge, der ikke bruges i spillet, i samme øjeblik skal dæmpes konstant.

Trin 3

Forsøg ikke at afspille Metallica-sange nøjagtigt som angivet på tablaturerne. Prøv at spille akkorder, hvor du har det godt, såvel som hvor de lyder mest farverige. Brug pickup pickup placeret i broområdet oftere for at gøre lyden mere blød, når du spiller.

Trin 4

Vær særlig opmærksom på nøjagtigheden af bandets guitar solo. Selvmord og indløsning er også fantastisk til dette formål, da det både har en akustisk guitar solo og en elektrisk. Som du ved, er solodelene af James Hetfield og Kirk Lee Hammett, bandets guitarister, bemærkelsesværdige for deres høje hastighed. Forsøg ikke at spille med samme hastighed på én gang, start med at spille langsomt og øg hastigheden gradvist igen og igen.

Anbefalede: