Konstantin Raikins Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Konstantin Raikins Kone: Foto
Konstantin Raikins Kone: Foto

Video: Konstantin Raikins Kone: Foto

Video: Konstantin Raikins Kone: Foto
Video: Константин Райкин 1984 год Что? Где? Когда? 2024, April
Anonim

Konstantin Raikin blev gift tre gange. Det sidste forhold til Elena Butenko viste sig at være det stærkeste. I ægteskabet havde parret en datter, Pauline. I dag er parret aktivt involveret i uddannelse af unge skuespillere, der handler i film.

Konstantin Raikins kone: foto
Konstantin Raikins kone: foto

Konstantin Raikin opnåede popularitet takket være sit eget talent og hårdt arbejde. Han blev født i 1950 i Skt. Petersborg. Forældre var konstant på tur, og bedstemor var engageret i at opdrage den lille Kostya. I skoleåret påvirkede det konstante fravær af klasser på grund af forældrenes rundtur ikke karaktererne. I sin fritid var den studerende engageret i kunstnerisk gymnastik.

Den første kærlighed fandt sted i skolen, da Konstantin blev forelsket i klassekammerat Tanya Papenkina. Kærlighed varede fra anden til niende klasse. Drengen forsøgte at tiltrække sig opmærksomhed, men pigen kaldte ham konstant navne. Konstantin plagede Tanya i pauserne, så på hende derhjemme og engang endda ramte kameraet.

Første hemmelige ægteskab

Mens han studerede i skolen, drømte Konstantin Raikin om et biologifakultet, men under indgangsprøverne, uventet for alle, fløj han til Moskva for at tilmelde sig teaterskolen. Shchukin. For første gang blev Konstantin Arkadevich gift i en alder af 27 år. Elena Kuritsyna, der studerede på Oleg Tabakov Theatre School, blev hans valgte.

Billede
Billede

Forholdet mellem læreren i den handlende afdeling og den 18-årige Elena begyndte, da pigen var i sit andet år. Brylluppet var stille, da parret ikke ønskede, at nogen skulle vide noget om det. De nygifte bosatte sig i lejligheden til Constantines forældre.

Familien varede kun i tre år, blev ødelagt af Konstantin, der ikke havde noget ønske om at opretholde ægteskabelig troskab. Den unge pige måtte udholde den sene tilbagevenden fra sin mand og derefter ordne tingene i lang tid. Raikin var populær og spandt konstant romaner. En af dem blev det sidste punkt i et forhold.

På GITIS misundte de studerende Kuritsyna, fortsatte med at flirte med sin mand. Skilsmissen var meget vanskelig ledsaget af konstante skandaler. Derfor huskede kunstneren næsten aldrig sit første ægteskab i sine interviews.

Andet ægteskab med kunstneren Alagez Salakhova

Efter skilsmissen blev Raikin hurtigt interesseret i Alagez Salakhova. Da de mødtes, var pigen 14 år, og Konstantin var 17. Årsagen til mødet var venskabet mellem bedstemødrene til de unge. Efter det første møde rejste Alagez til Aserbajdsjan, hvor hun blev forelsket og giftede sig. En søn blev født af hende.

Billede
Billede

Romantikken mellem de unge fandt sted først i 1979, da Kostya ved et uheld mødte sin søster Alagez, som inviterede ham på besøg. På det tidspunkt var der konflikter baseret på forræderi i forholdet mellem pigen og hendes mand. På det første møde bemærkede Konstantin, at han ikke var gift. Efter et beskedent bryllup var der ikke tale om børn. Parret ønskede at leve lidt for sig selv.

Imidlertid bliver Raikin snart forelsket igen, hans kone kunne ikke påvirke situationen på nogen måde. I sine få interviews sagde hun, at hun på det tidspunkt græd meget, ikke troede på nogen måde, at han kunne forlade. En dag kom Konstantin lige hjem og pakket sin kuffert. Pigen kunne ikke forstå, hvad årsagen var. Efter skilsmissen mødtes de tidligere ægtefæller kun ved begravelsen af Arkady Raikin.

Tredje ægteskab med Elena Butenko

Efter skilsmissen havde Konstantin Raikin flere romaner. På tur gættede sigøjnerne, at en ukrainsk pige ville være den nye skat. Og så skete det. Den tredje kone var skuespillerinden i hans teater Elena Butenko. Kvinden medvirkede i mange populære film og tv-serier, er deltager i tv-programmer.

Billede
Billede

Elena kom til Satyricon i 1985, da Konstantin endnu ikke var dens leder. Efter 8 måneders frieri flyttede kvinden til Raikin. Tre måneder senere blev han udnævnt til teaterchef og blev også far til sin eneste datter, Polina. Efter fødslen af deres datter besluttede parret at underskrive. Efter et stykke tid begyndte Elena pop- og koncertaktiviteter, indspillede flere diske.

Elena arbejdede i flere år på Moskva Art Theatre School, udgav flere eksamener. Efter nogen tid blev hun dekan for teaterskolens fungerende afdeling. Datter Polina fra 11 år studerede i balletgruppen "Todes". Efter eksamen gik hun ind på teateruniversitetet opkaldt efter. Shchukin. Hun arbejdede i flere år på teatret. Stanislavsky flyttede derefter til "Satyricon".

Billede
Billede

Der var en periode, hvor Raikin-familien boede uden for byen, men det blev stadig besluttet at flytte til byen. Til dette blev en lejlighed købt på Malaya Nikitskaya Street. Konstantin Arkadyevichs kone kombinerer succesfuldt arbejde i teatret med filmoptagelse.

Anbefalede: