Konstantin Bogomolovs Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Konstantin Bogomolovs Kone: Foto
Konstantin Bogomolovs Kone: Foto

Video: Konstantin Bogomolovs Kone: Foto

Video: Konstantin Bogomolovs Kone: Foto
Video: Спектакли Богомолова снимают с репертуара МХТ им. Чехова 2024, April
Anonim

Instruktør Konstantin Bogomolov er kun blevet gift en gang indtil videre. Nu er han skilt fra skuespillerinden Daria Moroz. Fans venter på, at Konstantin annoncerer et bryllup med sin nye elsker - Ksenia Sobchak.

Konstantin Bogomolovs kone: foto
Konstantin Bogomolovs kone: foto

Direktør Konstantin Bogomolov skjulte aldrig sit personlige liv for andre. Derudover ved han hvordan man kan gøre sine romaner til et rigtigt show, hvilket gør ham endnu mere berømt og populær. Dette skete for nylig, da Bogomolov begyndte et forhold til Ksenia Sobchak.

Første kærlighed

Konstantin blev født i en berømt familie. Hans far, en filmkritiker og journalist, lærte sin søn kunst, teater, film fra barndommen. Vi kan sige, at Bogomolovs skæbne blev bestemt ud fra vuggen.

I sin ungdom var Kostya glad i litteratur, han skrev poesi selv. Dette gjorde ham meget populær blandt piger. De unge damer blev bogstaveligt talt vanvittige med en attraktiv romantiker. På datoer dukkede han op med en kæmpe buket blomster og med en frisk skrevet skabelse dedikeret til sin nye elsker. Sandt nok er der i dag meget lidt kendt om Bogomolovs første forhold. Selv indrømmer han, at der var mange romaner, men de viste sig alle at være useriøse og sluttede hurtigt. Og generelt var den unge mand på det tidspunkt mere opmærksom på sin karriere og hobbyer end kvinder.

Billede
Billede

Bogomolovs første kærlighed, som journalister talte meget om, var Veronika Pykhova. Skuespilleren studerede sammen med sin elsker på teaterinstituttet og beundrede hans originale talent. Forresten var det Veronica, der først henledte opmærksomheden på manden. Pykhova blev ramt af Bogomolovs talent og erklærede sig først idol for hans arbejde og indrømmede derefter en mere seriøs sympati. Konstantin svarede pigen til gengæld. Elskerne mødtes i lang tid, men de kom aldrig til brylluppet. Unge mennesker blev hindret af for forskellige livssyn og instruktørens lidenskab for sit erhverv. Han brugte meget mere tid på at arbejde end på hans betydningsfulde anden. Pykhova kunne ikke lide denne situation.

Bryllup med Moroz

Konstantin mødte sin første kone i 2009. Så var Bogomolov på toppen af populariteten. Det hele startede med arbejde. Direktøren har fulgt Daria Moroz 'arbejde i lang tid. Som et resultat inviterede han pigen til sin produktion af "Wolves and Sheep", i tillid til at det var Dasha, der perfekt ville klare den rolle, hun blev betroet. Og så skete det. Pigen gik med og forestillede sig ikke engang, at en kollega i fremtiden ville blive hendes mand.

Billede
Billede

Fra de første arbejdsdage indså Konstantin og Daria, at der var noget mere mellem dem end bare professionel kommunikation. Gnisten, der løb igennem den, var vanskelig at skjule for andre. Det er interessant, at Moroz allerede var gift. Men de følelser, der flammede op i hende for Bogomolov, viste sig at være så stærke, at skuespillerinden næsten straks indgav en skilsmisse.

Kort efter Darias skilsmisse begyndte de elskende at bo sammen. I foråret 2010 fandt et smukt og ekstraordinært bryllup sted med to kreative personligheder. Og om efteråret havde parret en datter. Derefter begyndte de omkring ham aktivt at antage, at den frihedselskende Constantine kun tilbød den valgte på grund af graviditet. Men direktøren selv benægtede sådanne rygter.

Billede
Billede

De første oplysninger om problemerne i stjernefamilien begyndte at dukke op i pressen tilbage i 2016. Derefter bemærkede parrets fans, at de ikke længere vises sammen på sociale arrangementer og flittigt ignorerer emnet for livet sammen i interviews. Ægtefællerne kommenterede ikke oplysningerne om separationen.

Først i 2018, da Sobchak dukkede op i Bogomolovs liv, indrømmede Konstantin og Daria, at de ikke havde boet sammen i lang tid og kun talte om et fælles barn.

Skandaløs romantik

I efteråret 2018 blev medierne fyldt med rygter om forholdet mellem Bogomolov og Sobchak. Først tilbageviste stjernernes elskere deres romantik omhyggeligt, men så besluttede de at stoppe med at gemme sig. I dag vises Ksenia og Konstantin dristigt sammen på sociale sammenkomster, tager på romantiske ture sammen, hjælper hinanden i deres arbejde.

Billede
Billede

Sobchak forlod sin mand Maxim Vitorgan og spillede endda i Bogomolov-serien med sin ekskone. Senere beundrede instruktøren offentligheden talentet for sin nye elsker.

I dag fortsætter Ksenia og Konstantin med at omgå emnet for deres forhold i interviews. Men på samme tid ser andre dem i stigende grad sammen. Sobchak afgav endda en erklæring om, at hun planlagde et andet barn. I hendes nye palæ dukkede to børneværelser op på én gang.

Anbefalede: