Natalia Platitsyna: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Natalia Platitsyna: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Natalia Platitsyna: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Natalia Platitsyna: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Natalia Platitsyna: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: 14 GUT BEZAHLTE JOBS VON ZUHAUSE 2020 (Im Nebenjob von zuhause und in Heimarbeit online arbeiten) 2024, Kan
Anonim

Natalya Nikolaevna Platitsyna er sanger, kunstner, digter. Hun blev talt om som en ny stjerne, der udførte sine sange i en stil tæt på folkrock. I 1990'erne skabte Natalia sammen med Vladimir Sushko gruppen "07". En anden husker sangen “Hej, tænd lysene, stå under billedet!” Skrevet af Natalia. Men ikke alle ved, at hun ikke har været hos os i lang tid.

Natalia Platitsyna
Natalia Platitsyna

Natalia Platitsyna levede et kort, men lyst liv. Hun skrev poesi og billeder, optrådte på koncerter med sin gruppe, var vært for tv-programmer, deltog i modeshow i V. Yudashkin House som model og var lærer på en rock and roll skole i Minsk.

Barndom og ungdom

Biografien om Natalia Platitsyna begyndte i byen Dushanbe, hvor hendes familie boede. Næsten intet er kendt om hendes barndom, bortset fra at pigen var meget talentfuld og tidligt begyndte at skrive poesi, studere musik og danse.

Efter skole kom Natalya til Leningrad, hvor hun trådte ind i Pædagogisk Institut og dimitterede fra det som en ekstern studerende. Samtidig er Natalya uddannet på I. Rakhlins teaterskole.

Kreativ måde

Et år senere i Arkhangelsk møder Platitsyna musiker Vladimir Sushko, og sammen organiserer de gruppen "07". Først skulle de udføre udelukkende popmusik, men gradvist ændrede deres repertoire sig.

I 1989 flyttede gruppen helt til Leningrad og begyndte at optage de første kompositioner på en båndoptager. Musikstilen var tættere på folkrock, selvom repertoiret omfattede både rock-n-roll og popmelodier og sange såvel som reggae, rockballader og russisk folklore. I disse år begyndte Platitsyna at blive kaldt "den nye Aguzarova" på grund af en vis lighed mellem stemmerne, men sangernes arbejde og hendes dybe digte var ikke som Aguzarova gjorde.

Bandet blev bredt kendt i 1990, efter at gruppen optrådte ved en koncert i Jubilee Sports Center, hvor en video blev optaget til sangen "Hey, tænd lysene" skrevet af Natalia og Vladimir. Efter at videoen blev vist på tv, fik Natalia mange fans, og hendes musikalske karriere steg. Et år senere optrådte "07" ved nytårsblåt lys og indspillede flere plader.

Siden starten af turen gennemgår bandet konstant ændringer. Mange musikere forlader opstillingen, og først i 1994 stabiliserede holdet sig. I samme år indspillede Natalya sammen med gruppen det næste album "Soul" og et år senere - "The Uninvited Guest". Albummerne var meget populære under bandets eksistens, men blev aldrig genudgivet igen.

Tidlig afgang

Den næste udgivelse af albummet var allerede planlagt, da den triste nyhed kom om Natalyas pludselige død: hendes hjerte stoppede.

De sagde, at hun var glad for ekstrem åndelig og mystisk praksis, men denne information forblev på niveauet for rygter. Selvom den mystiske begivenhed fandt sted umiddelbart efter sangernes afgang. Et par dage efter hendes død kaldte en ven Vladimir, som Platitsyna også var venner med, og sagde, at Natalia sender alle hilsnerne og hendes nye digt "Nightingale". Først besluttede Sushko, at pigen simpelthen ikke var sig selv, men hun sagde, at hun vågnede om natten så Natalia over sig, der dikterede hende poesi. Vladimir hævdede, at stilen, stavelsen, intonationen helt faldt sammen med Platitsynas levetid. Han skrev musikken og besluttede, at den nye sang kun skulle udføres af Alla Pugacheva eller ingen.

Natalia blev glemt næsten straks efter sin død, og det er stadig et mysterium, hvorfor en så talentfuld sanger sendes til glemsel. Hendes sange udføres ikke, albums genudgives ikke, og det er umuligt at finde hendes diske til salg.

I 1990'erne blev der udgivet en samling af sangerens digte, hvoraf nogle var inkluderet i antologien af russisk poesi, og der blev afholdt en udstilling af hendes malerier, hvoraf fire optrådte i det internationale katalog.

Mange mennesker kender sangen "My World", som blev udført af Kristina Orbakaite, men ikke alle ved, at versene blev skrevet af Natalia Platitsyna, og musikken - af Vladimir Sushko.

Gruppen "07" brød sammen efter Natalia Platitsinas død, og først i 2004 samlede Sushko det berømte band igen og udgav et album dedikeret til den storslåede sanger.

Anbefalede: