Mænd Af Tatyana Vasilyeva: Foto

Indholdsfortegnelse:

Mænd Af Tatyana Vasilyeva: Foto
Mænd Af Tatyana Vasilyeva: Foto

Video: Mænd Af Tatyana Vasilyeva: Foto

Video: Mænd Af Tatyana Vasilyeva: Foto
Video: Татьяна Васильева о романе с Плучеком 2024, April
Anonim

Tatyana Vasilyeva er en berømt sovjetisk og russisk skuespillerinde, tv-præsentator, instruktør, People's Artist of the Russian Federation. En smuk, evigt ung og lys kvinde er altid midt i kærlighedsbegivenheder.

Mænd af Tatyana Vasilyeva: foto
Mænd af Tatyana Vasilyeva: foto

Tatyana Vasilieva, smuk og talentfuld

Tatyana Vasilieva (født Itsykovich) blev født i Leningrad i en familie langt fra kreativitet. Hendes far, Grigory Abramovich, arbejdede som mekaniker, hendes mor, Maria Alekseevna, arbejdede som økonom.

Og Tatiana fra barndommen drømte om en teatralsk scene. For at være tættere på kunsten tilmeldte pigen sig et skoleteaterstudie og en litterær cirkel. Imidlertid overlod Tatyanas akademiske præstationer i skolefag meget tilbage at ønske, og hendes forældre var imod yderligere aktiviteter for deres datter. Og det så ud til, at Tanya lyttede til dem, begyndte at gå til prøven. Faktisk gik hun på dette tidspunkt til sine yndlingscirkler. Naturligvis kunne der ikke være tale om fortsættelse af pigens kreative karriere. Forældre lukkede emnet ved første omgang af teatret.

Derfor var faren og moren, der havde modtaget en seriøs uddannelse, ikke glade, da de fik at vide, at Tatiana efter eksamen fra Leningrad til Moskva, angiveligt på en udflugt, besluttede at trygt gå til virkeliggørelsen af sin drøm og blive en kunstner. I Moskva søgte hun på to teateruniversiteter på én gang - GITIS og Moscow Art Theatre School. Og det blev accepteret med det samme i begge.

I GITIS blev studerende blandt andre optagelsesprøver filmet. Men Tatyana kunne ikke lide hendes ansigt, der blev vist på den store skærm, så meget, at hun foretog sit valg til fordel for Moskva Art Theatre School. Forældrene til den fremtidige skuespillerinde forsøgte at tage Tatyana ud af studiet, bad om at blive udvist fra instituttet, men lærerne, der så pigens talent, stod op for hende. Og Tatiana fortsatte sine studier.

Tatiana Vasilyevas kreative karriere begyndte umiddelbart efter eksamen. Hun arbejdede i 14 år i truppen fra Moskva-teatret i Satire, derefter i 9 år - på det akademiske teater i Vladimir Mayakovsky. Siden 1996 har hun været medlem af det kreative team på School of Contemporary Play. I løbet af årene af sin skuespilkarriere har hun spillet snesevis af lyse roller, medvirket i film, tv-serier og glædet sine fans med nye og mindeværdige billeder. Hun prøvede også sin hånd og også med succes i rollen som tv-præsentant. I 2012 begyndte hun at være vært for et talkshow "Mellem os, piger", og i 2014 skabte hun sammen med andre skuespillerinder (Tatyana Sudets, Olga Naumova, Raisa Ryazanova og Natalia Varley) et nyt tv-projekt "Your business …"

Tatiana Vasilyevas første kærlighed

Tatyana Vasilyevas personlige liv var også rig og varieret. Hendes første kærlighed var en medstuderende Anatoly Vasiliev, der erobrede den fremtidige kunstner med sit afvæbnende smil og udtryksfulde øjne. Anatoly led ikke af mangel på kvindelig opmærksomhed, så Tatyana måtte alvorligt kæmpe for sit hjerte. Hun så ham ved døren, bogstaveligt talt ikke gav ham et pass, og en gang kom endda i kamp med sine fans. Et par år senere opgav Anatoly og accepterede Tatjanas forslag om at gifte sig med hende.

Billede
Billede

Brylluppet, stille og beskedent, blev spillet i Bryansk, hvor de nygifte gik til velsignelse for Anatolys forældre. Under den festlige fest faldt bruden godbid på sig selv, hvilket blev betragtet som et dårligt tegn. Men de forsøgte ikke at lægge stor vægt på. Snart fødte Tatyana en søn, Philip. Familien var glad. Men det varede ikke længe.

I 1983 spillede Vasilieva i forestillinger med den karismatiske Georgy Martirosyan, med hvem hun uforvarende blev forelsket ikke kun på scenen, men også i det virkelige liv. Snart forlod Tatyana sin mand. Husker hvor ivrig hun søgte ham, og Vasiliev kunne i mange år ikke tilgive hendes forræderi. Han stoppede al kommunikation ikke kun med sin kone, men også med sin egen søn og deltog ikke i hans opdragelse. Efter skilsmissen giftede Tatyana Vasilyeva sig igen.

Favoritmænd fra Tatyana Vasilyeva

Den anden mand til skuespilleren var Georgy Martirosyan, der tog sig af Philip og hans søster Lisa, datter af Georgy og Tatiana.

Billede
Billede

Forresten, på trods af det etablerede forhold blev skuespillerne gift, kan man sige ved et uheld. Under en ferie i Pitsunda blev de ikke indkvarteret i et rum på grund af manglen på et ægteskabsregistreringsstempel i pasene til Tatyana og Georgy. Jeg var nødt til hurtigst muligt at løse problemet. Om aftenen blev Vasilyeva og Martirosyan lovlige ægtefæller og registrerede deres ægteskab på det lokale registerkontor. Tre år senere blev en datter, Lisa, født i en familie af berømte skuespillere. Dog var George ikke en eksemplarisk familiemand. Han startede med jævne mellemrum kærlighedsforhold under Tatyanas graviditet, som endda havde ideen om at begå selvmord. Et par år senere besluttede Tatiana at bryde op med forræderen. Philip var dengang 11 år gammel. På trods af den officielle skilsmisse optrådte Martirosyan med jævne mellemrum i Tatyanas liv.

Endnu en gang blev forholdet til ham fornyet, da Tatyana boede med kunstneren Nikas Safronov. Han malede det ud fra naturen, og sammen udgjorde de endda en velkendt publikation.

Men en dag krydsede Tatyana igen øjnene med sin eksmand, Grigory Martirosyan. Og følelser blussede op med fornyet kraft. Tatiana og George kom sammen igen. Og snart skiltes de igen.

Den sidste kærlighed til Tatyana Vasilyeva var scenepartner Stanislav Sadalsky. Sandt nok, som begge forsikrede, var det kun platoniske følelser.

Kærlighed er forbudt

Men Vasiliev, Martirosyan, Safronov og Sadalsky er ikke alle de elskede mænd fra Tatyana Vasilyeva. I luften af programmet "Secret in a Million" indrømmede skuespillerinden, at hun havde et kærlighedsforhold til en anden person. Hun afslørede sit navn til værten for programmet Lera Kudryavtseva og til publikum: i mange år besatte forretningsmanden Arif Alekperov et særligt sted i hjertet af den berømte skuespillerinde. Forholdet med ham varede i 16 år.

Anbefalede: