Hvad Woody Allens Film "Roman Holiday" Handler Om

Hvad Woody Allens Film "Roman Holiday" Handler Om
Hvad Woody Allens Film "Roman Holiday" Handler Om

Video: Hvad Woody Allens Film "Roman Holiday" Handler Om

Video: Hvad Woody Allens Film
Video: #colorized version#Roman Holiday 1953 [ 1/13 ] Gregory Peck u0026 Audrey Hepburn 1080p HD罗马假日彩色版本 2024, April
Anonim

For nylig har Allens film fungeret som en guide til Europa. Først Spanien (Vicky Cristina Barcelona), derefter Frankrig (Midnat i Paris), nu har vejene ført til Italien, Rom.

Hvad Woody Allens film handler om
Hvad Woody Allens film handler om

I den officielle russiske udgivelse kaldes filmen "Roman Adventures", selvom den bogstavelige oversættelse ville være "With love for Rome." Faktisk handler båndet mere sandsynligt ikke om den store by - imperiets hovedstad, men om det faktum, at ikke alt i livet svarer til vores ideer. Allen starter et associeringsspil med publikum. Han siger sort og viser derefter hvid. Han siger: tiltrækkende intellektuel, skuespillerinde, tyv af hjerter (du allerede introduceret, ikke?), Og i rammen vises … Ellen Page ("Juno", "Lollipop"). Eller her er en anden: sexsymbolet for italiensk biograf … skaldende Antonio Albanese med en kæmpe mave, ikke særlig kendt af det russiske publikum.

Gennem filmen spiller instruktøren et spil med tegnene selv. Så den grå mus - kontorist Roberto Benigni ("Livet er smukt", "Ud af loven", "Kaffe og cigaretter") er oprørt over, hvorfor ingen er interesseret i hans mening. Den næste dag er han optaget af skarer af journalister, der spørger, hvad han foretrækker til morgenmad, og hvilke trusser han har på sig.

”Romerske eventyr” er fem noveller fra almindelige menneskers, bybeboers og gæsters i Rom mættet med god ironi. Allen selv har ikke været med i sine film i lang tid, og her vises han igen for publikum i sin sædvanlige rolle: en intellektuel drømmer, ironisk over alt. Medvirkende kan kaldes stjernernes: ud over de navngivne skuespillere spillede Alec Baldwin, Penelope Cruz, Jesse Eisenberg ("The Social Network", "Welcome to Zombieland") i filmen. Alle er almindelige studerende, kontorister, arkitekter, arbejdere. Direktøren gør narr af den intellektuelle klasse, den kulturelle "elite". En slags kulmination er opførelsen af en operasanger på scenen.. i et brusekabine. Ifølge filmen taler kritikere uflatterende om produktionen, som blev iscenesat af helten fra Allen selv. “De kaldte mig imby … hvad er det … imbicilli! Du kan se, hvor heldig du er at være gift med imbicilli!”Siger han til sin kone.

Anbefalede: