Hvad Handler Serien "Univer" Om

Hvad Handler Serien "Univer" Om
Hvad Handler Serien "Univer" Om

Video: Hvad Handler Serien "Univer" Om

Video: Hvad Handler Serien
Video: ЭПИЗОД 1 | ВЛАД | ПАДЕНИЕ 2024, April
Anonim

"Univer" er en ungdomssitcom-serie eller situationskomedie, der er blevet sendt på TNT siden 2008. Til dato er fire sæsoner af serien blevet filmet, og siden 2011 sitcom “Univer. Nyt hostel ", som er en logisk fortsættelse af" Univer ".

Hvad serien handler om
Hvad serien handler om

Populariteten af serien "Univer" blandt unge er let at forklare: det var denne sitcom, der var i stand til muntert og sandfærdigt at vise livet for moderne studerende. Det vigtigste handlingssted for "Univer" er hostel nummer 3 på et af Moskva-universiteterne, hvor hovedpersonerne studerer. Dette er den fremtidige astronom, søn af oligarken Sasha Sergeev, hans kæreste og derefter hans kone, Tanya Arkhipova, en kandidatstuderende-advokat samt en filolog Eduard Kuzmin, som alle kalder Kuzya, en blond studerende ved fakultetet fra psykologi Alla og mange andre. Blandt hovedpersonerne er foruden beboerne på vandrerhjemmet oligarken Sylvester Andreevich Sergeev, Sashas far, der forelsker sig i universitetslæreren Vera Pavlovna.

Den første sæson af serien begynder med det faktum, at sønnen til oligarken Sasha flygter fra England på trods af sin far går ind i et almindeligt Moskva-universitet (navnet er ikke annonceret) og bosætter sig i hostel nummer 3, hvor et muntert selskab lever allerede: den smukke blonde Allochka, der under alle omstændigheder er hans liv reagerer med ordet "Scribe!", kedelig, men sød Kuzya, kvindelig og paranoide Gosha og fremragende studerende Tanya. De efterfølgende episoder er et sæt anekdotiske og lyriske situationer, hvor heltene skiftes. Tanya og Sasha kommer gradvist tættere på, Allochka får et job som sekretær på Sylvester Andreevichs kontor og håber på et vellykket ægteskab, Kuzya fejler fejlagtigt en kærlighedsdrink, der skulle returnere Sasha til Rublyovka og rejser til sin indfødte Agapovka, men så vender tilbage. I den sidste episode af sæsonen udvises Gosha fra universitetet, og efter et mislykket forsøg på et fiktivt bryllup med dekanens datter går han til hæren.

I anden sæson bosættes en armensk fra Adler, Arthur Mikaelyan, med tilnavnet Michael, i Goshas sted på vandrerhjemmet. Med jævne mellemrum vises hans ældre bror Ashot, en gift kvindelig, i heltenes liv. Den smukke kvinde Alla forstår, at hun er blevet forelsket i simpleten Kuzya, og oligarken Sylvester Andreevich er vild med sin søns lærer. I næsten hele sæsonen går ingen kærlighedsforhold godt, Tanya skændes med Sasha, Allochkas tip når ikke Kuzi, og Vera reagerer ikke på Sylvesters frieri.

Den tredje sæson placerer parene på deres pladser: Tanya og Sasha er sammen igen, Michael redder sin bror fra skilsmisse fra den smukke Karina. Alla er jaloux på Kuzyu, fordi han indspillede sangen og blev en rigtig "stjerne" på hele universitetet! Og i en af episoderne i denne sæson vises heltene fra sitcom "Happy Together": Roma Bukin og hans far Gennady.

Tilbagevenden fra Goshas hær markerer starten på den fjerde sæson. Michael kæmper først med ham om et sted på vandrerhjemmet og begynder derefter at mødes med Alla. Gosha har også en kæreste - en studerende fra fakultetet for biologi Lilya, en vegetar, der er glad for spiritisme. Hun flytter til stedet for Tanya, der sammen med Sasha flytter til Rublevka. Dog ikke længe. I den næste sidste sæson bliver de nødt til at spørge tilbage til vandrerhjemmet, og ikke kun de, men også to par mere vil ansøge om et tomt værelse.

Den femte sæson er usædvanlig, idet en baby vises i rækken af hovedpersonerne: Sasha og Tanya's søn. I mellemtiden er unge forældre stadig ikke gift på grund af mærkelige og komiske omstændigheder. Det længe ventede bryllup såvel som forberedelserne til forsvaret af eksamensbeviser slutter serien.

Anbefalede: