Sådan Spiller Du Med Et Valg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Med Et Valg
Sådan Spiller Du Med Et Valg

Video: Sådan Spiller Du Med Et Valg

Video: Sådan Spiller Du Med Et Valg
Video: Brætspil | Sådan spiller du ARCTIC RACE | Spilkarrusellen 2024, April
Anonim

Ganske ofte bruger guitarister valg, når de spiller. Et valg er en tynd trekantet plade med afrundede kanter, hovedsagelig lavet af plast eller jern. Mæglere er omtrent ens i størrelse (1-2 cm lange), men har forskellige bredder (0,3 - 1,5 mm). Der er også gode valg til basguitarer. De er hårde, så de er praktiske til at ramme basstrengene.

Du kan spille med et valg bogstaveligt talt på enhver guitar
Du kan spille med et valg bogstaveligt talt på enhver guitar

Instruktioner

Trin 1

Plastpluk er meget praktisk. Når du spiller, glider de praktisk talt ikke og falder ikke ud af hænderne. Disse valg bruges til at spille alle slags guitarer, undtagen klassikere med nylonstrenge. Men at spille akustiske guitarer med metalstrenge er en helt anden sag. Du kan prøve at lege med en kamp, eller du kan bruge noter - det viser sig lige så smukt og bekvemt.

Trin 2

Stålvalg bruges hovedsageligt til at spille elektriske guitarer og basser. Metal-til-metal-kontakt frembringer en ringende metallisk lyd.

Trin 3

Hvordan spiller man med et valg? Lad os se på tre variationer af spillet: kamp, brutal kraft og noder.

Trin 4

Når du snubler over den akustiske guitar, skal du ikke presse den for tæt med fingrene. Det skal ligge løst i din hånd. Ellers oplever strengene øget stress og kan gå i stykker. Derudover vil det ikke være muligt at opnå en jævn og behagelig lyd. Og hvis valget presses for svagt, falder det simpelthen ud af hænderne i guitarens tromle. Det skal derefter rystes derfra.

Trin 5

Når du spiller akkorder, behøver ikke håndleddet løftes fra stoppet. Og stoppestedet kan enten være et bagstykke eller en guitarbro (dette er lige så praktisk for alle). Kun en del af hånden skal bevæge sig, såvel som fingrene, der holder plukket.

Trin 6

Spiller på tablaturer og noter. Mens du spiller efter tonerne, spiller du en melodi uden baspartiet, så her skal al opmærksomhed rettes mod det synkrone arbejde fra begge hænder. Venstre hånd bør ikke bremse under omlægningen af båndene, og højre hånd skal følge med.

Trin 7

Der er også begrebet "variabel slagtilfælde". Disse er skiftende strejker med et valg på strengene. Med denne teknik spilles hver næste tone med et valg, derefter ned og derefter op på strengen. Denne regel bør ikke glemmes, selv når du skifter mellem strenge, ellers kan du gå tabt. Denne teknik er vanskelig nok for en nybegynder, men ganske effektiv. Du kan mestre det fra bunden på ikke mere end en måned med det rette ønske og praksis.

Anbefalede: