Sådan Strikkes En Cirkel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes En Cirkel
Sådan Strikkes En Cirkel

Video: Sådan Strikkes En Cirkel

Video: Sådan Strikkes En Cirkel
Video: ВЯЗАНИЕ КРУГЛОГО ВЫРЕЗА ГОРЛОВИНЫ В РЕГЛАНЕ СВЕРХУ. МК. МОЙ МЕТОД. ЗАМЕРЫ И РАСЧЕТЫ ДЛЯ ГОРЛОВИНЫ. 2024, Kan
Anonim

Ofte hækles strikket stof med en rund form - sådan fremstilles yndefulde åbne servietter og kapper. Du kan dog strikke en cirkel med strikkepinde og desuden ganske let. Med omhyggelig udførelse ser sådant håndarbejde meget interessant ud. Den strikkede cirkel kan bruges både separat (til paneler, indvendige stativer til vaser osv.) Og som en del af et stort produkt.

Sådan strikkes en cirkel
Sådan strikkes en cirkel

Er det nødvendigt

  • - Fire strømpepinde
  • - Uldtråd;
  • - Krog.

Instruktioner

Trin 1

Slå to masker op på fire glatstrik. Du skal have otte sting i alt. For at strikke en cirkel skal du lave cirkulære rækker, som når du strikker vanter og sokker. Du afrunder arbejdet ved at tilføje strikning, strikke to fra en forreste sløjfe på én gang.

Trin 2

Strik den første cirkulære række, tag fat i tråden med en fungerende strikkepind, mens du strikker.

Trin 3

Derefter strikkes et rundt stof i følgende rækkefølge: - I den anden cirkulære række foretages en tilføjelse fra hver løkke;

- strik de næste tre rækker med forreste løkker;

- i den sjette cirkulære række strikkes hver løkke to gange igen;

- syvende, ottende og ellevte række - gør de forreste;

- gentag tilføjelserne i den tolvte række og fra den trettende til den nittende ansigtsløkker.

Trin 4

Fortsæt strikning i en cirkel, skiftevis fem strikkede cirkulære rækker med en ud for tilføjelserne. Nu skal du først strikke hver femte strikkepind to gange, derefter hver sjette.

Trin 5

Luk hængslerne. For at gøre dette skal du fjerne den første arbejdssløjfe og strikke den næste med den forreste. Tag fat i den fjernede løkke med venstre strikkepind og stræk den let, træk strikningen igennem den. Du kan lukke strikningen med en hæklenål, så tråden ikke glider af strikkepinden. Når du strikker en cirkel, skal du trække tråden gennem den sidste sløjfe og trække den stramt.

Trin 6

Skær en lille "hale" af, tag den forsigtigt til den forkerte side af produktet og hækl den gennem toppen af flere løkker - tråden kan ikke mærkes.

Anbefalede: