Ritualer For At Tiltrække Penge

Indholdsfortegnelse:

Ritualer For At Tiltrække Penge
Ritualer For At Tiltrække Penge

Video: Ritualer For At Tiltrække Penge

Video: Ritualer For At Tiltrække Penge
Video: Det er de ord, du skal sige til dit bankkort. Penge kommer fra, hvor de ikke var forventet 2024, Kan
Anonim

Alle har et øjeblik, hvor der ikke er penge, men lige nu er de så nødvendige. Eller måske vil du virkelig have noget, men for at gennemføre din plan har du brug for lidt held. Og så sætter vi vores tillid til universet og højere magter. Men hvad er den rigtige måde at bede om, hvad du vil have? Der er specielle ritualer til dette. I denne artikel vil vi se på de mest effektive teknikker til at tiltrække økonomisk velvære.

Ritualer for at tiltrække penge
Ritualer for at tiltrække penge

Instruktioner

Trin 1

21 dage. Vi køber en notesbog på 24 ark. Vi formulerer klart vores ønske og i løbet af 21 dage skriver vi vores ønske ned på et stykke papir 10 gange. Glem ikke en vigtig regel - en ny dag, et nyt blad. Ønsket skal formuleres i nutid, for eksempel "Jeg får 500.000 til at købe en sommerbolig i den nærmeste fremtid." Sørg for at forestille dig, hvordan du køber et sommerhus, gå gennem værelserne, udstyre det. Samtidig er det meget vigtigt at føle glæde, sætte stærke følelser skriftligt og selvfølgelig tro på, at alt vil gå i opfyldelse.

Og nu skal du beregne antallet for ritualet. Først skal du beregne dit nummer efter fødselsdatoen. Du skal tilføje alle numrene for at få et enkeltcifret nummer. For eksempel blev jeg født den 1987-04-15 1 + 5 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 7 = 35 3 + 5 = 8

Nu skal vi beregne dagen for ritualet. For at gøre dette skal du tilføje numrene fra datoen til dit nummer. Hvis i dag er 2013-11-18 (1 + 8 + 1 + 1 + 2 + 0 + 1 + 3 = 17 1 + 7 = 8)

Så 8 + 8 = 16. Følgelig er ritualens dag 2013-12-16.

De mest passende tal til ritualet er 1, 10, 11, 21, 31.

5, 7 og 9 er kategorisk uegnede.

Trin 2

Masser af kontrol. Jeg elsker denne metode meget, den har bevist dens effektivitet mere end én gang. Først skal du downloade checken. Det er nødvendigt at udfylde "overflodskontrol" inden for 24 timer efter nymånens begyndelse.

I kolonnen "modtagerens navn" skal du skrive dit fornavn, efternavn, patronymisk.

Skriv "fuldt betalt" i kolonnen "beløb" uden at angive et specifikt beløb.

Skriv i stedet for en underskrift "loven om overflod"

Skjul det derefter et afsides sted og vent på resultatet.

Trin 3

Hvis du vil øge dit velbefindende uden at ty til komplicerede aktiviteter, skal du bare sætte din tegnebog på ladning på voksende måne. Læg noget semulje i din tegnebog (så det tiltrækker penge). Tænd opladeren og "tilslut" din tegnebog til den.

Anbefalede: