Østlig Kompatibilitetshoroskop: Rotte Og Hane

Indholdsfortegnelse:

Østlig Kompatibilitetshoroskop: Rotte Og Hane
Østlig Kompatibilitetshoroskop: Rotte Og Hane

Video: Østlig Kompatibilitetshoroskop: Rotte Og Hane

Video: Østlig Kompatibilitetshoroskop: Rotte Og Hane
Video: Østlig Vind by OscarVFX [LoL edit clips in desc] 2024, April
Anonim

Foreningen af rotte og hane lover mange lyse øjeblikke. Begge tegn er kendetegnet ved deres følelsesmæssighed og er ikke vant til at begrænse følelser. De er ligetil og selvhævdende. En sådan usædvanlig og kontroversiel union har dog stadig ret til at eksistere.

Østlig kompatibilitetshoroskop: Rotte og hane
Østlig kompatibilitetshoroskop: Rotte og hane

Rotte mand og hane kvinde

Hanen er vant til at leve efter de etablerede regler. Han er komfortabel inden for de generelt accepterede rammer, som han forsøger ikke at gå ud over.

Tværtimod accepterer rotten ingen begrænsninger, kan lide at skille sig ud fra mængden og prøver på enhver mulig måde at undgå ansvar for sine handlinger.

Hane-kvinden kan blive en pålidelig støtte til rotten. Det er sandt, at rotten bliver nødt til at lære at begrænse sine følelser og ikke kritisere hanen. Fremmedgørelse kan opstå i dette ægteskab. Rotten begynder at søge glæde på siden og forsøge at bruge så lidt tid som muligt derhjemme. De bør kun lære at handle sammen og træffe vigtige beslutninger, når de passer til begge parter.

Han og rotte skal prøve at undgå åben konfrontation. Under et opgør er begge disse tegn ikke vant til at begrænse følelser. De er i stand til at såre hinanden meget dybt. De bør bruge al deres energi på at løse almindelige problemer. Hvis rotten og hane formår at blive allierede, vil de være ret komfortable sammen.

Hane mand og rotte kvinde

I dette ægteskab vil alt ansvar falde på kvindens skuldre. Det er rotten, der skal spille rollen som familiens leder her.

Det kan være meget vanskeligt for en hane at træffe den rigtige beslutning. Mennesker født under dette tegn begynder ofte at gå i panik på vigtige øjeblikke. En klog og sindig rotte bliver konstant nødt til at støtte sin mand, vise ham respekt, men samtidig nøgternt evaluere sine ideer og hjælpe ham med at træffe den eneste korrekte beslutning.

Et spørgsmål er stadig: Har rotten brug for alt dette? Er dette en alvorlig byrde og konstant ansvar for familien?

Det er tilsyneladende nødvendigt, fordi sådanne fagforeninger findes i livet ganske ofte. Hanen kan charme og forelske sig i rotten og få den til at spille en dominerende rolle i familien.

Venskab og forretningskompatibilitet

Det vil være vanskeligt for dem at finde gensidig forståelse i deres arbejde. Hanen vil forsøge at gøre alt på sin egen måde, og i øjeblikket at træffe en vanskelig beslutning vil den simpelthen træde til side. Rotten vil forsøge at gøre alt på egen hånd og lytte til konstant kritik fra hanen.

Denne alliance af forretningspartnere bærer sjældent frugt. Begge tegn har forskellige ideer om, hvad en fælles virksomhed skal være. For at undgå ødelæggelse tilrådes det, at de holder sig væk fra hinanden.

Venskab er også svært. Kollisioner er uundgåelige her. Hanen kan begynde at gøre grin med og diskutere rotten bag øjnene og konstant drille ham. Rotten tåler dette for tiden, og derefter vil en eksplosion uundgåeligt følge. Det er vanskeligt for disse tegn at forstå hinanden, derfor er de ekstremt sjældne venner.

Anbefalede: