Hvad Er Turisaz Runen?

Hvad Er Turisaz Runen?
Hvad Er Turisaz Runen?
Anonim

Turisaz betyder "Gate", som fortolkes som starten på forsøg. Navnet kommer fra de skandinaviske "ture", dvs. "kæmpe stor". Runens form gentager Mjolnir og kombinerer en kæmpes magt med den rettede viljestyrke fra Asgards beskytter. Turisaz er dedikeret til Torah. Og dette er en af de tungeste Futhark-runer.

Hvad er Turisaz runen?
Hvad er Turisaz runen?

1. Generel betydning for spådom

  • runen angiver en situation, hvor du meget seriøst skal overveje det næste trin, fordi der ikke er nogen vej tilbage. En person står foran "porten", som fuldstændigt kan ændre sit liv, og i hvilken retning det afhænger af sig selv. Det haster ikke. Du kan ikke fordømme fortiden. Du er nødt til at give slip på alt, hvad der har overlevet sit eget, og acceptere de kommende ændringer.
  • runen siger, at en person er i en vanskelig situation, han handler, leder efter en udvej, men dette forværrer kun alt. Lidt afhænger af en person, det betyder ikke noget, om han styres af andres vilje eller hans egne vrangforestillinger. Vi er nødt til at stoppe og analysere, hvad der sker nu, og hvad der førte til situationen fra fortiden.

2. Værdi for kærlighedslayouts

  • forholdet er modstridende, der opstår støjende skandaler, en af partnerne er aggressiv over for den anden. Også for parret er der en trussel udefra: sladder, misundelige mennesker, elskerinder eller elskere på siden. Runen kan indikere, at en af partnerne bogstaveligt talt er besat af den anden, og dette vil føre til dårlige konsekvenser.
  • forholdet udefra ser harmonisk ud, men partnere har intern utilfredshed med hinanden, skjulte klager eller tab af tiltrækningskraft. Intet truer dem udefra, men en intern konflikt og et stort antal krav mod hinanden kan ødelægge alt.

3. Værdi for layout for at bestemme personlighed

  • rune betyder en person, der har besluttet at tage et seriøst skridt. Han er samlet og opmærksom, klar til farer og fælder. Denne person ønsker at begynde at handle, men har endnu ikke besluttet, hvordan og har ikke valgt med hvem.
  • vi taler om en person, der tror, at han er i en blindgyde. Han ved ikke, hvad han skal gøre næste gang, og hvor han skal hen. Han er klar til at opgive målet på trods af den indsats, der er gjort. Og han kan ikke se, at årsagen til fiaskoen er hans egne forkerte handlinger.

I amuletpraksis bruges Turisaz til at forbedre koncentration og selvkontrol. Runen strukturerer det ubevidstes kaos og har et beskyttende aspekt. Men det tilhører også Troll-runegruppen og bruges aktivt i kampmagi, så du skal være forsigtig med det.

Anbefalede: