Sådan Dyrker Du Et Dekorativt Græskar

Sådan Dyrker Du Et Dekorativt Græskar
Sådan Dyrker Du Et Dekorativt Græskar

Video: Sådan Dyrker Du Et Dekorativt Græskar

Video: Sådan Dyrker Du Et Dekorativt Græskar
Video: Sådan dyrker du bønner! 2024, April
Anonim

De begyndte at dyrke dekorative græskar i Europa for længe siden. Og hvad der er moderigtigt med dem, vil være interessant og populært hos os. Nu er det meget moderigtigt at dekorere og dekorere dit hjem, lejlighed, kontor. Du kan lave interessante kompositioner fra dekorative græskar, der passer godt ind i ethvert interiør. De, så smarte, vil tilføje en unik smag og stemning i mange måneder.

Blanding
Blanding

At dyrke et dekorativt græskar er ikke svært. Der er to måder: så frø udendørs eller dyrke kimplanter.

Frøene sås i åben grund i velopvarmet jord, så de ikke beskadiges af forårsfrost. Græskar er sarte planter, og selv let frost kan ødelægge kimplanter. Såning udføres normalt i slutningen af maj. Frø begynder at spire ved en temperatur på 13-15 ° C, men venlige skud vises, hvis temperaturen er mindst 18 … 25 ° C. Sådybden er 4-6 cm afhængigt af jordstrukturen. På sandjord udplantes frøene dybere. Afstanden mellem planterne er 1-1,5 m.

Græskar er langbladede planter. Stammen kan vokse op til 5 meter eller mere. I mangel af tilstrækkelig plads kan de fastgøres nær hegnet og lede piskerne til hegnet for at skabe en "hæk" af dem. Det skal huskes på, at vipperne af planter har en god vægt, så du skal passe på og styrke hegnet. Græskarfrø hver dag tilføjer intensiv vækst, og du skal passe på vipperne, konstant distribuere og lægge dem i den rigtige retning.

Græskaret elsker frugtbar jord, humus. Stedet er åbent, godt opvarmet af solen.

Pleje består i sjældent vanding i tørt, varmt vejr. Du kan fodre græskar med mineralsk gødning, hvis de ikke har nok ernæring, og de halter bagud i vækst.

Første gang du kan fodre, når der er 2-3 ægte blade. Den anden er under dannelsen af vipper. Den tredje er på tidspunktet for blomstringen. For at frugterne skal være godt konserverede, bør man ikke blive båret af kvælstofgødning i slutningen af sommeren.

Hvis bladlus, en edderkoppemid angriber græskarplanterne, kan du sikkert behandle dem med "kemi", da de ikke er spiselige. For at holde græskarfrugten ren og sund og ikke ligge på jorden, skal du lægge noget under frugten, såsom nedskæringer fra brædder.

Det er meget vigtigt at høste sådanne græskar til tiden. Hvis de ikke modnes, opbevares de dårligt. Overeksponering - kan blive beskadiget af frost. Den mest optimale tid er midten af september. Til høst er det bedre at vælge en solrig og tør dag.

Skær forsigtigt af uden at beskadige huden, så der ikke er ridser og buler. Du skal også omhyggeligt bringe afgrøden hjem.

Alle elsker disse sjove dekorative "legetøj". De kan doneres eller endda sælges. De mest interessante og varierede sorter af dekorativt græskar: "Tyrkisk turban", flerfarvet "Stars", serien "Kalejdoskop", "Warty mix", "Crowned person".

Anbefalede: