Sådan Udskæres Et Græskar Til Halloween

Sådan Udskæres Et Græskar Til Halloween
Sådan Udskæres Et Græskar Til Halloween

Video: Sådan Udskæres Et Græskar Til Halloween

Video: Sådan Udskæres Et Græskar Til Halloween
Video: Sådan laver du græskar til Halloween 2024, April
Anonim

For at udskære et græskar til Halloween har du naturligvis brug for et græskar. Ikke nødvendigvis stort, for størrelse er ikke vigtig her. Selvom en meget smuk lysestage selvfølgelig vil vise sig fra et stort græskar, især et dyrket i din have. Men hvis du ikke har din egen have, så ligger din vej direkte til markedet, hvor du kan hente det smukkeste græskar til dig selv.

Sådan udskæres et græskar til Halloween
Sådan udskæres et græskar til Halloween

Når du er blevet den stolte ejer af et græskar, skal du markere det sted, du vil afskære med en tusch, så der er et låg. Derefter tegner du en lang række ansigter på græskaret, det hele afhænger af din fantasi. Hvis din hånd ryster, skal du ikke blive ked af det, fordi græskar altid kan vaskes og startes forfra. Men overdriv det bare ikke på tegningen, husk at tegning kun er en lille del af sagen, så skal du stadig skære det, du tegner ud.

Derefter skærer du forsigtigt låget af med en skarp kniv, vær yderst forsigtig, da du stadig har brug for låget. Derefter trækker du al papirmassen ud af græskaret, det er bedre at bruge en ske til dette.

Så tager du kniven igen og klipper tegningen ud med blide bevægelser. For at tegningen skal være så nøjagtig som muligt, anbefales det at holde kniven i en vinkel på 90 grader i forhold til græskaret.

De skårne stykker af græskar trækkes forsigtigt ud af græskaret. Når dit græskar er klar, skal du lade det stå i et par dage i det fri, i hvilket tidsrum det tørrer ud for dig.

Et par dage senere, når græskar tørrer lidt op, lægger du et lys i det, et lille, men faktisk afhænger lysets størrelse helt af størrelsen på græskaret, og derefter dækker du det med et låg.

Alt. Din lampe er klar.

Som du kan se, for at udskære et græskar til Halloween behøver du ikke have nogen speciel dygtighed. Alt hvad du behøver er et græskar og en god skarp kniv. Græskaret kan være hvilket som helst, det betyder ikke noget, nogle gange opnås ægte mesterværker fra små græskar, det handler om størrelse, men hvor dygtigt du ved, hvordan man håndterer et græskar. Således, når du vælger et græskar til Halloween, skal du ikke se på dets størrelse, styres af, jo større jo bedre, og forresten er den korrekte form heller ikke det vigtigste. Fordi der er så mange forskellige smukke og usædvanlige græskar, skal du ikke lægge dem til side. Når alt kommer til alt, på Halloween fremstilles ikke et græskar, men flere. Det eneste du skal være opmærksom på er græskarets kvalitet. Det skal være perfekt.

Anbefalede: