Hvordan Man Laver En Robot

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Robot
Hvordan Man Laver En Robot

Video: Hvordan Man Laver En Robot

Video: Hvordan Man Laver En Robot
Video: Hvordan man laver en robot 2024, Kan
Anonim

Moderne industrielle robotter er slet ikke menneskelige. Antropomorfe robotter i dag bruges kun som enten legetøj eller futuristisk dekoration. At lave en sådan dekoration er tilgængelig for enhver håndværker i hjemmet.

Hvordan man laver en robot
Hvordan man laver en robot

Instruktioner

Trin 1

Brug kufferten fra den gamle systemenhed, der er placeret sidelæns, som kroppen til robotten. Efterlad kun strømforsyningen til alle komponenter i kabinettet. Gør det permanent tændt ved at forbinde den grønne ledning til den fælles ledning.

Trin 2

Lav robotens ben af to stykker vandrør af plast med en diameter på ca. 100 og en længde på ca. 500 millimeter. Fastgør dem til bunden af kassen ved hjælp af parenteser. Fastgør et bredt stativ til deres modsatte ender med de samme parenteser. Sørg for, at strukturen er stabil.

Trin 3

Lav robotarme fra stykker plastrør med mindre diameter og længde. Fastgør dem til kroppen på siderne også med beslag, så strømforsyningen ikke forhindres. Brug boksehandsker i modsatte ender.

Trin 4

For at simulere et hoved skal du lime en hul terning med en side på 200 til 300 millimeter fra et ark plast. Gør en af dens vægge aftagelige. Fastgør kuben til kabinettets øverste væg fra systemenheden enten direkte eller gennem disketten, som vil simulere en firkantet robothals.

Trin 5

Opbevar pærer designet til en spænding på 6, 3 V og en strøm på 0,22 A. Hvis du tilslutter to sådanne pærer i serie og tilslutter mellem +5 V-bussen på strømforsyningen og dens fælles ledning, vil hver af dem have kun 2,5 V. Dette er mere end to gange lavere end det nominelle, så det tager ikke meget lang tid at skifte pærer.

Trin 6

Sørg for at gøre øjnene på en robot ud af to pærer. Fordel resten over hans hoved, torso, arme og ben efter eget skøn. Det vigtigste er ikke at tillade kortslutning og overbelastning af strømforsyningen.

Trin 7

Få robotten til at tale med en mekanisk stemme. Tag en almindelig mundharmonika og tal den ønskede tekst igennem den foran computermikrofonen. Optag lydfilen i en afspiller med en indbygget højttaler. Placer apparatet inde i robotens hoved og start afspilning.

Anbefalede: