Hvordan Man Laver En Simpel Motor

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Simpel Motor
Hvordan Man Laver En Simpel Motor

Video: Hvordan Man Laver En Simpel Motor

Video: Hvordan Man Laver En Simpel Motor
Video: hvordan man laver en motor 2024, April
Anonim

Du burde helt sikkert have husket fra et skolefysikforløb, at i et magnetfelt virker en kraft på en leder med en strøm og får den til at rotere. I vores enkle motor, hvis monteringsvejledning er angivet nedenfor, vil rotoren være en skrue. En konstant elektrisk strøm vil passere gennem den, og magnetfeltet vil blive forsynet med en magnet. Alt er meget simpelt. Selv et barn kan samle en sådan uhøjtidelig motor og ikke bruge mere end et halvt minut på den.

Hvordan man laver en simpel motor
Hvordan man laver en simpel motor

Er det nødvendigt

batteri, ledning, skrue, magnet

Instruktioner

Trin 1

Tag et stykke ledning, strip i begge ender. Bøj den let og læg den til side et stykke tid.

Trin 2

Tag en skrue og placer den på magneten med hovedet nedad (det skal sidde fast med den flade side). Magneten til samling af en elektrisk motor kan fjernes fra gamle små hovedtelefoner, "bump" eller fjernes fra den kompakte version af magneten til køleskabet. Før skruen med magneten til kanten af batteriet. Skruen bliver magnetiseret og sidder fast med spidsen. Motorrotoren er klar.

Trin 3

Tryk med den ene hånds finger på den ene ende af ledningen mod kanten af batteriet overfor skruen. Bring den anden ende til den anden ende, skruehovedet med magneten. Ved berøring begynder skruen at bevæge sig.

Anbefalede: