Hvordan Man Laver En Græskarlygte

Hvordan Man Laver En Græskarlygte
Hvordan Man Laver En Græskarlygte

Video: Hvordan Man Laver En Græskarlygte

Video: Hvordan Man Laver En Græskarlygte
Video: Hvordan Laver man en Græskar Lygte? 2024, Kan
Anonim

For at lave en græskarlygte og dekorere et hus eller et område nær huset skal du tage flere græskar i forskellige størrelser og sorter. Et hul græskar er bedst til fremstilling af en lanterne, og en dekorativ græskarvariant er bedst til små lanterne.

Hvordan man laver en græskarlygte
Hvordan man laver en græskarlygte

For at lave en græskarlygte har vi brug for: selve græskaret, en skarp kniv, en ske (det er mest bekvemt at bruge en issked), en lommelygte eller et lys, solsikkeolie og en børste. Du skal bruge en ledning til den hængende lanterne.

Placer papir under græskaret, så indersiden af græskaret kan foldes pænt og kasseres. Skær stænglen af græskar sammen med låget med en skarp, tynd kniv. Skær i en vinkel for at forhindre låget i at falde igennem. Hullet skal være stort nok til at passe din hånd igennem. Derefter skærer vi bunden ud og skrubber kernen og frøene med en isske. Hvis du ikke har en isske, fungerer en almindelig ske. Marker stedet for munden og øjnene med en tuschpen.

Vi skærer øjnene og munden ud langs konturerne, vi gør det med en tynd kniv meget omhyggeligt og skynder os ikke, fordi græskar kan knække. Det sjove "ansigt" er klar. Smør græskaret med solsikkeolie for at stoppe for tidlig ødelæggelse og skimmelsvamp. Installer en lommelygte eller et lys inde i græskaret.

Brug den samme teknologi til at fremstille et pendellampe. Den eneste forskel er, at hullet i græskaret skal laves øverst. For at lygten skal hænge, har du brug for en ledning. Trådbeslaget skal være bøjet og fastgjort rundt om græskarets kanter.

Så den vigtigste festlige indretning er klar. Fuldfør dit hjem med originale dekorationer som en stråæske, stedsegrønne, kranse osv. Intet løfter feriestemningen som et smukt dekoreret hus og område omkring huset.

Anbefalede: