Hvordan Man Tegner Fantastiske Tegneseriehelte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Fantastiske Tegneseriehelte
Hvordan Man Tegner Fantastiske Tegneseriehelte

Video: Hvordan Man Tegner Fantastiske Tegneseriehelte

Video: Hvordan Man Tegner Fantastiske Tegneseriehelte
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Et stort udvalg af fantastiske tegneseriehelte er opfundet. Lad os stoppe vores valg på en af heltene - Batman, Batman. I modsætning til alle superhelte havde han ingen fantastiske evner, men stod på sin udviklede styrke, flair og intelligens. Det er ikke svært at tegne, følg trinene i rækkefølge.

Hvordan man tegner fantastiske tegneseriehelte
Hvordan man tegner fantastiske tegneseriehelte

Er det nødvendigt

et ark papir, blyant, viskelæder, farveblyanter, tuschpenne eller maling

Instruktioner

Trin 1

Anbring papiret lodret. Brug en blyant til at skitsere silhuetten af figuren med lette streger. Skitsere hovedet, med en stor cirkel skitsere den muskuløse torso, bækkenet. Tegn linjer til arme og ben, med små cirkler skitserer heltenes hænder og fødder, de oppustede kalve på benene. Skitsere midten af ansigtet og øjnelinjen for at gøre det lettere at tegne ansigtet. Tegn grænsen for batmanens kappe. Resultatet er en tom superhelt. I princippet kan du tegne mange andre tegn med det.

Trin 2

Begynd at tegne formen. Start med hovedet, tegn sine berømte "horn", træk masken, der ender nær næsen. Tegn små skrå øjne. Bemærk, at helten næsten ikke har nogen hals, hovedet passerer ind i skuldrene i en lige linje. Marker begyndelsen på heltens kappe og hans muskler på armene.

Trin 3

Lad os derefter gå videre til karakterens torso. Vi tegner hans biceps, skitserer linjerne i brystets muskler, pressen, handskens kanter. Tegn superheltbæltet i den smalle talje, fortsæt med at trække benene.

Trin 4

Tegn nu de pumpede kalve ved hjælp af hjælpecirklerne, de højtbenede stumpestøvler. Bemærk, at det ene ben i figuren er i profil, det andet er frontalt, det vil sige mod dig. Glem ikke at pege dine hænder med torner. Tegn hans kappe, gør enden bølget, som om den udvikler sig i vinden.

Trin 5

Den næstsidste fase - vi sletter alle hjælpelinjer. Glem ikke at tegne sit varemærkeemblem på brystet - tegnet på en sort flagermus på en gul baggrund. Nu kan superhelt udføre i farver. For klarhed og klarhed kan du spore tegningen med en tynd sort tusch. Brug grå, sort, blå (lilla) og gul i dit arbejde. Brug maling, farveblyanter eller tuschpenne. Opret og tegn en baggrund for helten, hvis du ønsker det. Din Batman er klar!

Anbefalede: