Igor Kostolevskys Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Igor Kostolevskys Kone: Foto
Igor Kostolevskys Kone: Foto

Video: Igor Kostolevskys Kone: Foto

Video: Igor Kostolevskys Kone: Foto
Video: EARFQUAKE 2024, Kan
Anonim

Den charmerende og utroligt intelligente mand spillede ofte rollerne for forskellige biografhelte, der slog kvinders hjerter. Men han planlagde ikke at være skuespiller, og han blev ved et uheld "bragt" til GITIS. Han var altid populær blandt piger, men han valgte den mest værdige og ønskelige følgesvend i livet. Hun forlod endda sit hjemland for sin mand og flyttede til at bo i Rusland.

Igor Kostolevskys kone: foto
Igor Kostolevskys kone: foto

En charmerende dreng blev født og voksede op i en ret velhavende familie, hans forælder var en højtstående medarbejder i "Exportles" organisationen. Drengen fik lov til alt, han blev forkælet, og dette førte til ukontrollerbar hooligan-opførsel. For eksempel til sin ældre bror tegnede han barbarisk en tegning, som den fremtidige ingeniør arbejdede i flere uger. I skolen adskilte han sig heller ikke i lydighed, han blev suspenderet fra lektioner, og hans forældre var hyppige gæster på direktørens kontor. Men dette gik heldigvis hurtigt.

Da han blev uddannet, slog han sig ned og lyttede endda til gode råd fra sine forældre - han besluttede at få en seriøs specialitet.

Men først arbejdede han som tester i to år og søgte til Moscow Civil Engineering Institute. Som det viste sig, inspirerede den tekniske retning ham ikke. Og efter et par år forsøgte han at blive studerende ved Moskvas kunstteater, men blev overvældet inden eksamen, som han med succes mislykkedes.

Dette blev efterfulgt af et forsøg på at erobre udvælgelseskomitéen på GITIS, hvor de så talent i ham.

Kostolevsky tilstod ikke sine forældre i lang tid og lod som om han stadig gik til byggeinstituttet. Da sandheden blev afsløret, blev forældrene chokeret og krævede at vende tilbage til universitetet. Imidlertid insisterede Igor alene og afsluttede sine studier på GITIS.

Den første kærlighed

Snart blev den unge mand forelsket i pigen i hans kreds. Hun levede et bohemisk liv, elskede at besøge teatre og havde en ret høj position i samfundet. Det var hun, der skubbede den glødende elsker til at ændre prioriteterne i sine studier, kalde Kostolevsky den sande Yesenin og opfordrede ham til at blive kunstner. Inspireret satte han sig ud for at erobre kulturinstitutionerne.

Billede
Billede

Forresten, pigen, der så Yesenin i Igor, støttede ham ikke allerede i eksamenerne - på det tidspunkt var de sikkert skilt.

Romaner mens man studerer

I GITIS var Igor i god stand, han blev meget rost og bemærket for sin evne til at transformere og koncentrere sig på scenen, at transformere fra en beskeden Igor til en selvsikker helt.

Mange medstuderende viste tegn på opmærksomhed over for den smukke skuespiller, men han blev endda omhyggeligt forelsket. Jeg valgte lyse, mærkbare kvinder. For eksempel blev han forelsket i GITIS med en gift kvinde, ganske berømt, men 10 år ældre end ham. Den smukke skuespillerinde præsenterede sig fremragende og vendte let hovedet på den unge Kostolevsky. For at vinde hendes hjerte vendte han endda hjælp fra medstuderende, der kendte stjernen til at vise tegn på opmærksomhed.

At blive forelsket i en anden berømthed dækkede skuespilleren under optagelsen af filmen "Garage". Han blev alvorligt båret af Olga Ostroumova, som i det øjeblik skilt sin anden mand.

Forresten, på tidspunktet for mødet med Olga i Kostolevskys filmografi var der allerede fremtrædende roller i flere film. For eksempel bragte deltagelse i "Star of Captivating Happiness" ham popularitet. Men på samme tid var han stadig genert for at handle i lidenskabsscener, og instruktøren forsøgte at overtale Igor til at gøre sig klar i lang tid. Filmen blev et vartegn for skuespilleren.

Første kone

På sættet af filmen "Ferie på din egen konto", som bragte skuespilleren popularitet, skete der en glædelig begivenhed - Igor mødte sin fremtidige kone.

I biografen spillede han en atypisk rolle for sig selv: i stedet for en lyrisk helt spillede han sin absolutte antipode, en stor, meget forkælet moskovit fra en velhavende familie. Helten møder en provinspige, som han engang mødte på en forretningsrejse. Hun spurgte ham i Moskva og fulgte endda ham på en forretningsrejse til Ungarn.

Ifølge plottet i filmen har helten fra Kostolevsky en prætentiøs moskovit i sine venner, hvis rolle blev spillet af Elena Romanova. Det var med hende, at Igor havde et alvorligt kærlighedsforhold, der førte til et ægte bryllup. I slutningen af optagelserne blev Romanova og Kostolevsky mand og kone.

Billede
Billede

Skuespilleren på det tidspunkt udførte aktivt på teatret. Mayakovsky, hvor han sørgede for sin unge kone. Imidlertid blev den nyoprettede kone snart gravid og tog barselsorlov.

Parret havde en søn, Alexei. Romanova forlod ikke barnet, fordi han var ofte syg, han blev diagnosticeret med astma i bronkierne. Elena led især af fans af sin mand, som var blevet meget populære. De ringede ikke kun for at afklare forholdet på telefonen, men var også på vagt ved indgangen og efterlod noter.

Kostolevsky arbejdede hårdt for at brødføde sin familie og spare penge til medicin. Han var i teatret i flere dage, spillede mange roller i biografen.

Billede
Billede

Ægteskabet knækkede: Igor var træt af arbejde og misforståelse af sin kone, Elena - af fans og tog sig af huset. Derudover plaget hun konstant ham med jalousi.

Anden kone

Skuespilleren accepterede en invitation til at arbejde i et af teatrene i Norge. Der deltog han også i optagelserne af "Oresteia" instrueret af Peter Stein. Hans partner var den dejlige franske skuespillerinde Consuelo de Aviland. De begyndte en kontorromantik, som senere voksede til dybt venskab og professionel respekt.

Billede
Billede

På det tidspunkt blev Kostolevsky gift med Romanova i det 20. år. Men som en ærlig mand besluttede han at indrømme overfor sin kone at han var alvorligt forelsket i en anden. Skilsmisse er meget vanskeligt. Skandaler og vrede hjemsøgte den trofaste forladte kone. Hun var meget forvirret: i tyve år havde han været en kærlig far og mand, og nu afskærer en affære med en fransk kvinde et så stærkt ægteskab.

Kostolevskys anden og ekstreme kone er skuespillerinden Consuelo de Aviland. Hun forlod sit oprindelige Frankrig for evigt af hensyn til sin kæreste og modtog russisk statsborgerskab for at dele livet i Rusland med ham.

Billede
Billede

I dag har Consuelo stillingen som den officielle repræsentant for russiske jernbaner i Paris og har præsidentens Order of Friendship-pris for fortjeneste i tjeneste.

Der er ingen børn i dette ægteskab, men ægtefællerne erklærer, at de er meget glade sammen.

Anbefalede: