Sergei Bezrukovs Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Sergei Bezrukovs Kone: Foto
Sergei Bezrukovs Kone: Foto

Video: Sergei Bezrukovs Kone: Foto

Video: Sergei Bezrukovs Kone: Foto
Video: Я больше не могу критиковать Путина лично - банкир Сергей Пугачев в "Немцова.Интервью" 2024, April
Anonim

Sergei Bezrukov er en af de mest berømte russiske skuespillere i de sidste to årtier. På hans konto - snesevis af mindeværdige roller, der spænder fra forbrydelseschefen Sasha Bely og slutter med tsar Boris Godunov. I Sergeys personlige liv var der tre hovedkvinder, som både lykkelige øjeblikke og fiaskoer var forbundet med.

Sergei Bezrukovs kone: foto
Sergei Bezrukovs kone: foto

Biografi og kreativitet

Sergei Bezrukov blev født i 1973 i Moskva. Hans far arbejdede som skuespiller i Theatre of Satire, og hans mor var sælger. Det var Bezrukov Sr., der hjalp sin søn med at mestre et kreativt erhverv, gav nyttige instruktioner. Sergey viste virkelig et talent for at handle fra en tidlig alder, med succes at spille hos matinees og forestillinger. Efter at have modtaget certifikatet gik Bezrukov ind i Moskva Art Theatre School, hvor han studerede under vejledning af Oleg Tabakov.

Siden 1994 har kunstneren optrådt aktivt på scenen i Moskva Art Theatre og andre teatralske institutioner i hovedstaden. Han viste et talentfuldt spil i både komiske og dramatiske billeder, men dette bragte ham ikke med det samme berømmelse. Og alligevel rygter om en lovende ung mand nåede fjernsyn. Sergei blev inviteret til at stemme for tegnene i det humoristiske program "Dolls", der blev sendt på NTV-kanalen. Sådan "talte" dukkerne med Boris Jeltsin, Gennady Zyuganov og andre politikere med kunstnerens stemme.

Billede
Billede

På samme tid forsøger Sergei Bezrukov at handle i film. De første billeder blev ikke populære blandt publikum, og skuespilleren vendte tilbage til sin allerede oprindelige teaterscene. For sit skuespiltalent blev Bezrukov tildelt titlen Landets ærede kunstner. Hans fineste time slog i 2002: instruktør Alexei Sidorov godkendte ham til rollen som kriminel chef Alexander Bely i tv-serien "Brigade". Projektet viste sig at være utrolig vellykket, og Sergei og de skuespillere, der spillede med ham, blev øjeblikkeligt populære favoritter. For mange fans er Bezrukov stadig stærkt forbundet med den rolle, der gjorde ham berømt.

Efter "Brigade" faldt forslagene til optagelse på skuespilleren efter hinanden. Han optrådte i tv-projekterne "Plot", "The Master and Margarita", "Yesenin", "Moscow Saga" og andre. Også Sergei Bezrukov spillede hovedrollerne i filmene "Pushkin: The Last Duel", "The Irony of Fate. Fortsættelse "samt" Vysotsky. Tak fordi du er i live ". Ikke mindre succesrige var værkerne i filmene "Admiral", "Yolki-2", "High Security Vacation" og "Mama". Siden 2008 er Bezrukov blevet udnævnt til Folkets kunstner i Rusland. I 2013 ledede den talentfulde kunstner Moskvas kunsthus "Kuzminki" og et år senere - Moskvas provinsielle teater.

Personlige liv

I begyndelsen af sin filmkarriere i slutningen af 1990'erne mødte Sergei Bezrukov sin fremtidige kone Irina. Kvinden var allerede gift med skuespilleren Igor Livanov, men det stoppede slet ikke Sergey, og han begyndte aktivt at passe på sin lidenskab. Da filmoptagelsen af serien "Brigade" begyndte, blev Irina skilt fra sin mand og bandt knuden med Bezrukov. På det tidspunkt havde kvinden en søn fra hendes første ægteskab, Andrei. Desværre døde han i 2015 på grund af underlige omstændigheder.

Billede
Billede

I lang tid var offentligheden overrasket over, at stjerneparret ikke havde børn. Endelig meddelte Sergei Bezrukov i 2013, at han var blevet den lykkelige far til tvillingerne Ivan og Alexandra. Imidlertid blev skuespillerens fans chokeret over nyheden om, at børnene blev født uden for ægteskab. Ifølge rygter blev skuespillerinden Christina Smirnova deres mor, som Bezrukov havde en affære med under optagelserne af serien "Yesenin". Det var livet i to familier, der førte til, at Irina indgav en skilsmisse i 2015. Skuespilleren havde ikke noget imod det, selvom han ikke begyndte at binde knuden med Christina Smirnova.

Billede
Billede

Sergey Bezrukov nu

For nylig begyndte skuespilleren at blive bemærket i samfundet af instruktøren Anna Mathison. De rygtes at have hemmeligt giftet sig i 2016. Snart fik parret en datter, Maria. Sergey Bezrukov deltager aktivt i opdragelsen af alle sine børn, og de kan ofte ses sammen. Skuespilleren selv forsøger at føre en sund livsstil, kost og boksning. Dette har en positiv effekt på hans udseende: skuespilleren ser yngre ud end hans alder.

Billede
Billede

Sergei Bezrukov fortsætter med at udføre aktivt på scenen og handle i film. Han åbnede sit eget produktionsfirma, der udvikler forskellige kreative projekter. Flere nylige film med skuespilleren har været ret mislykkede. Disse inkluderer komedierne "Herrer, held og lykke!", "Myter" og "Bevar". Og alligevel formåede Bezrukov at rehabilitere sig selv i 2018: han spillede en stor rolle i den historiske serie Boris Godunov, som publikum kunne lide.

Anbefalede: