Sådan Forberedes Og Gennemføres En Begivenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forberedes Og Gennemføres En Begivenhed
Sådan Forberedes Og Gennemføres En Begivenhed

Video: Sådan Forberedes Og Gennemføres En Begivenhed

Video: Sådan Forberedes Og Gennemføres En Begivenhed
Video: Guide til sunde stueplanter: Sådan tjekker du jorden og giver planterne en frisk start 2024, April
Anonim

Nogle gange er der et behov eller en mulighed eller et behov for at forberede og gennemføre en begivenhed, som du ikke tidligere har haft at gøre med. Resultatet er nye oplevelser, vækst og positive oplevelser. Som et eksempel kan du overveje at forberede og gennemføre en lektion for begyndere skakspillere. I analogi kan mange andre begivenheder forberedes.

Enhver begivenhed kan ses som et spil
Enhver begivenhed kan ses som et spil

Instruktioner

Trin 1

Bestem det ultimative mål for sessionen. Lad os sige, at du skal organisere børnenes fritid. Lad os forberede den første skaklektion for dem. Da du ikke har erfaring med sådanne aktiviteter, skal du sætte et meget simpelt mål. Antag i dette tilfælde, at ingen af børnene kan spille skak. Efter den første lektion, lad dem lære at placere alle brikkerne på tavlen.

Trin 2

Kom med en historie. Dit arrangement behøver ikke at være kedeligt. Og det betyder ikke noget, om du gør det for børn eller voksne. Alle skal have det sjovt. Vær ikke for seriøs. For at komme med en historie skal du forestille dig, at du er i et eventyr. Nu bliver eventyret skak. Lad det være en parade af skakbrikker. Og skakbrættet er pladsen til den højtidelige parade. I vores historie skifter børn skifte kommando over paraden.

Trin 3

Bryd vejen til målet i flere enkle tidssegmenter, 5-7 minutter hver. Det første segment - at lære paradepladsen at kende. Det andet segment - vi tildeler ledere med forskellige figurer. Tredje segment - vi laver en generalprøve før paraden. Det fjerde segment - vi gennemfører en parade. Det femte segment - vi skifter roller og gør alt fra starten.

Trin 4

Formuler skriftligt, hvordan hvert tidssegment vil gå. Skriv som om du allerede taler til børn. Det første segment kan se sådan ud. "Gutter, i dag har vi en højtidelig parade. Hvem ved hvad en parade er? Og hvor finder parader normalt sted? Vores parade finder sted på en speciel plads - et skakbræt. Fortæl os hvad du ser på denne plads til paraden "Hver firkant er et sted for en deltager. Og hver deltager skal kun stå på sin plads, så bliver paraden smuk." Skriv ligeledes, hvordan alle de andre tidssegmenter vil passere. Indtastningerne skal være meget korte. Under lektionen skal der bruges mere tid på praktiske øvelser og ikke på at lytte til teori. Så klip, klip og skær, indtil du får en hurtig forklaring.

Trin 5

Øv din begivenhed. For at gøre dette skal du invitere en eller to lyttere, der kan give dig tip. Du vil sige alt, hvad du har forberedt. Dette hjælper dig med at genopleve lidt, hvad der vil ske næste gang. Og så vil du bekymre dig mindre. Lad en inviteret slet ikke vide, hvordan man spiller skak. Og den anden er meget god til at spille. Dette giver dig tip fra folk på alle niveauer.

Trin 6

Gennemfør en aktivitet. Bedøm ikke dig selv. Bare prøv at nyde samtalen.

Trin 7

Drage konklusioner. Klarede du at nå det mål, der blev sat i det første trin? Skriv dine oplevelser og konklusioner ned i en journal. I fremtiden vil disse noter hjælpe dig med at forberede dig til sådanne begivenheder.

Anbefalede: