Serien "Heavenly Relatives"

Indholdsfortegnelse:

Serien "Heavenly Relatives"
Serien "Heavenly Relatives"

Video: Serien "Heavenly Relatives"

Video: Serien
Video: 【FULL】 Wonderful Fate EP01 | 奇妙的命运呀 | iQiyi 2024, April
Anonim

Den mystiske miniserie "Heavenly Relatives", som blev oprettet af det populære ukrainske humoristiske studie "Kvartal 95", vandt øjeblikkeligt det ukrainske og russiske publikums kærlighed. Hvad fortæller skabelsen af berømte humorister, berømt for deres humor og kunstneri?

Serie
Serie

Plotbeskrivelse

Ung og moderne fyr Artem lever i et hurtigt og frit tempo og afsætter al sin fritid til alkohol, fester og smukke kvinder. Artyoms ubekymrede eksistens kunne have været i meget lang tid, hvis ikke for fyrens slægtninge, der konstant forelæser ham og sætter ham i en dum position. Imidlertid er den største ulempe ved disse slægtninge deres … andre verdslige eksistens.

Serien”Heavenly Relatives”, filmet i samarbejde med Kyivfilm, Kvartal 95-studiet og Inter TV-kanalen, har kun otte episoder.

Hans døde forældre, onkel og endda den rastløse bedstefar, der lagde sit voldelige hoved under den store patriotiske krig, forsøger at vende Artyom tilbage til den sande vej og gøre hans eksistens meningsfuld. Sammen vender dette munter firma fyrens liv på hovedet og fylder det med sjove og mystiske begivenheder, som et resultat af, hvor Artyom forsøger ikke at blive skør og ikke tage livet af sine rådgivere en anden gang. Imidlertid formår de stadig at ændre Artyoms liv …

Tv-serie oprettelse

Producenterne af serien "Heavenly Relatives" er Boris og Sergey Shefir, Vladimir Zelensky og Andrey Yakovlev. Optagelsesprocessen blev afsluttet i december 2012 - ifølge instruktøren Bogdan Drobyazko havde han længe planlagt at skyde en lyrisk-mystisk humoristisk serie, så det foreslåede manuskript fra Kvartal 95 kom til nytte. Oprindeligt blev Celestial Relatives opfattet som en film i fuld længde, men på grund af krisen blev det besluttet at opdele den i et lille antal episoder.

Hovedrollerne i serien blev spillet af berømte skuespillere som Pavel Derevyanko, Artem Tkachenko, Anastasia Zadorozhnaya, Andrey Urgant og endda den ukrainske kunstner Potap.

"Himmelske slægtninge" blev filmet i centrum af den ukrainske hovedstad - på Baronens slot, der ligger nær Den Gyldne Port. Denne bygning blev valgt på grund af dens forsømmelse, som er bedst egnet til at skabe den mystiske atmosfære i serien. Filmen af hovedpersonens usynlige slægtninge viste sig at være ret vanskelig, da skuespillerne skulle ses af kameraerne og instruktøren - men ikke af de rigtige helte. I denne henseende måtte seriens direktør komme med forskellige tricks for ikke at krænke rammens geometri. Den færdige serie blev sendt af den ukrainske tv-kanal "Inter" - du kan også se den på Internettet på websteder med onlinefilm.

er ledig

Anbefalede: