Hvordan Man Vælger Et Børneteleskop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Et Børneteleskop
Hvordan Man Vælger Et Børneteleskop

Video: Hvordan Man Vælger Et Børneteleskop

Video: Hvordan Man Vælger Et Børneteleskop
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, April
Anonim

Hvis dit barn er alvorligt interesseret i astronomi og beder om et teleskop, er det tid til at tænke på, hvordan man kan støtte barnets hobby. "Voksen" teleskoper er ret dyre, mens børneteleskoper normalt er noget billigere. På trods af dette vil han give den unge astrolog en glimrende mulighed for at observere himlen, lære en masse nyt og ukendt. Derudover er børneteleskoper i stand til at fange ikke kun barnet, men også hans forældre.

Hvordan man vælger et børneteleskop
Hvordan man vælger et børneteleskop

Instruktioner

Trin 1

Skynd dig ikke til de dyreste og sofistikerede modeller. Start simpelt. Lad det være et simpelt børneteleskop, hvor både dig og dit barn nemt kan finde ud af det. Hvis dit barn i lang tid elsker astronomi, er det tid til at diskutere køb af et professionelt teleskop til barnet.

Trin 2

Se ind i linsen. Princippet om at vælge et teleskop til et barn er simpelt: detaljerne i objekter er direkte proportionale med størrelsen på objektivobjektivet. Alle teleskopmål måles i både millimeter og tommer. Store linser afslører kroppe og tåger, der er usynlige for øjet.

Trin 3

Okularets størrelse er relateret til teleskopets forstørrelse. For et barn vil et teleskop med en forstørrelse på mere end 10 gange være optimalt; et teleskop med en forstørrelse på 45 gange eller mere kan præsenteres for en gymnasieelever. Sidstnævnte gør det muligt at se månen tæt på.

Trin 4

Tag børneteleskopet med Barlow-linse inkluderet. Det er installeret foran okularet, og forstørrelsen af teleskopet fordobles.

Trin 5

Som det første børneteleskop er det optimalt at vælge et 40-90 ml refraktorteleskop, højere værdier øger prisen på børneteleskoper.

Trin 6

Børneteleskoper er ikke kun en let og forenklet version af et voksen professionelt teleskop. Børneteleskoper er også sikre for unge astronomer!

Anbefalede: