Hvordan Profferne Løser Rubiks Terning På Få Minutter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Profferne Løser Rubiks Terning På Få Minutter
Hvordan Profferne Løser Rubiks Terning På Få Minutter

Video: Hvordan Profferne Løser Rubiks Terning På Få Minutter

Video: Hvordan Profferne Løser Rubiks Terning På Få Minutter
Video: Lær at løse Rubik´s Cube på 15 min. 2024, Kan
Anonim

Rubiks terning er det mest populære puslespil. Voksne og børn kan sidde i timevis og vende kanterne på denne flerfarvede terning. Denne geniale skabelse er ikke så let at samle. Det enorme antal startpositioner giver ikke direkte instruktioner til samling, men enhver elsker af dette puslespil skal have en generel idé om samleprocessen.

Hvordan profferne løser Rubiks terning på få minutter
Hvordan profferne løser Rubiks terning på få minutter

Instruktioner

Trin 1

Saml korset på toppen af puslespillet. Dette vil være et af udgangspunktene for den efterfølgende samling. Først og fremmest skal du vælge korsets farve. Fokuser på den eksisterende farve, som vil være placeret midt i det fremtidige kryds. Drej derefter kanterne, indtil en linje med en farve passerer gennem midten af den øverste kant. Så er det tilbage at samle en terning fra kanterne. Dernæst skal du samle farverne på fortsættelsen af korset. For at gøre dette har du brug for to farver i et andet spektrum, som vil være en fortsættelse af korset på andre ansigter.

Trin 2

Begynd at samle topfladen. Først skal du farve den nederste venstre terning til farven på korset. Flyt venstre side mod uret, bunden med uret og venstre med uret. Hvis dette ikke hjælper, skal du bruge to andre handlinger:

1) frontfladen er mod uret, den nedre flade er mod uret, frontfladen er med uret.

2) forkant - mod uret, højre - mod uret, nederst - med uret (2 gange), højre - med uret, foran - med uret.

Som et resultat samler du den ønskede farve på den nederste venstre terning. For det andet skal du gøre det samme.

Trin 3

Saml bundfladen. Enhver af sidekuber på forsiden skal drejes ned til bundfladen. For eksempel samling af den venstre side terning. Bogstavet "T" er dannet på forsiden, og under det vil der bare være en terning i en anden farve. Drej den nederste kant mod uret. Venstre side drejes med uret, bunden - med uret, venstre - mod uret, bunden - med uret. Der er tre flere træk tilbage. Den forreste kant af puslespillet vendes mod uret, bunden - mod uret, fronten - med uret. De resterende tre terninger i bundfladen bringes til samme farve på samme måde.

Trin 4

Vend puslespillet til venstre den ene side. Forkanten skal nu forblive på plads, og den nederste kant skal vendes, så den bliver den øverste kant. Flyt ikke selve kanterne, kun selve terningen kan bevæges. Drej den øverste kant med uret, den forreste kant med uret, den højre kant med uret, den øverste kant igen med uret, den højre kant mod uret, den øverste kant mod uret og den forreste kant mod uret. Saml nu de resterende farver. Saml først de to nederste flader, og fortsæt derefter med at samle korset på topfladen. I sidste ende skal du kun samle den ene side af puslespillet.

Anbefalede: