Sådan Arrangeres En Konvolut

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arrangeres En Konvolut
Sådan Arrangeres En Konvolut

Video: Sådan Arrangeres En Konvolut

Video: Sådan Arrangeres En Konvolut
Video: PKW - Unboxing Konvolut - Wiking H0 Sammlung und Kleinteile Teil 1 2024, Kan
Anonim

Et brev eller et postkort i en original konvolut vil bestemt vække stor interesse for adressaten. Den forreste "trekant" med et brev til veteranen, en elegant konvolut med tillykke til din kæreste, en munter konvolut med et invitationskort til teatret til barnet vil skabe den passende stemning og få dig til hurtigt at komme til det, der er indeni.

Konvoluttens design skal svare til indholdet af brevet
Konvoluttens design skal svare til indholdet af brevet

Er det nødvendigt

  • Konvolutten
  • Farvet papir
  • Krøllet saks eller fotoskærer
  • Lim
  • Børste
  • Visklud
  • Serviet

Instruktioner

Trin 1

Den originale konvolut kan laves manuelt. Tegn et rektangel på papiret, der er lidt større end bogstavet eller postkortet. Tegn lodrette vinkler fra hjørnerne på en af langsiderne. Læg segmenter til side, der svarer til konvoluttens højde, og tegn et andet rektangel. Tegn en trekant med fri form fra anden side af det oprindelige rektangel, hvoraf den ene side også er siden af rektanglet. Lav striber til foldene på siderne af rektanglet, der er konvoluttens forside. Skær hjørnerne af strimlerne. Lim konvolutten.

Trin 2

Vælg en indretningsmulighed. Den skal svare til både indholdet af brevet og adressatens art. Kærlighedsbrevet kan vedlægges i en konvolut dekoreret med blomster og hjerter. For at skrive med en billet til teatret er balloner, masker, klovnfigurer velegnede. Folk ornament kan også bruges.

Trin 3

Placer indretningen på forsiden af konvolutten. Arranger kompositionen, så detaljerne i mønsteret eller motivbilledet er i harmoni med hinanden.

Trin 4

Stick på mønsteret og lad konvolutten tørre.

Trin 5

Gør mønsteret på bagsiden mere beskedent. Du kan bare tage et par elementer, arrangere hjørnerne og kanten af ventilen.

Trin 6

Skær ventilen med krøllet saks eller en fotokutter.

Anbefalede: