Tatyana Abramovas Mand: Foto

Indholdsfortegnelse:

Tatyana Abramovas Mand: Foto
Tatyana Abramovas Mand: Foto

Video: Tatyana Abramovas Mand: Foto

Video: Tatyana Abramovas Mand: Foto
Video: ЮНОСТЬ (COVER) // DISTORY - Юность (кавер) 2024, April
Anonim

Tatyana Abramovas mand er Yuri Belyaev, en populær sovjetisk og russisk teater- og filmskuespiller, æret kunstner i Den Russiske Føderation. På trods af den anstændige aldersforskel - 27 år lever ægtefællerne et lykkeligt liv og ses ikke i familiens skandaler. Alder forhindrer ikke Yuri Belyaev i at forblive i god form og aktivt udvikle sin karriere.

Tatyana Abramovas mand: foto
Tatyana Abramovas mand: foto

Uddannelse og karriere hos Yuri Belyaev

Yuri Viktorovich Belyaev blev født den 28. august 1947 i landsbyen Poltavka, Omsk-regionen. Juris forældre havde intet at gøre med kunst, men forstyrrede ikke sønnens hobby for teater. På grund af teater- og danseklasser savnede drengen ofte lektioner og blev derfor i 8. klasse for andet år. Derefter forbød hans forældre ham at studere dans og teater.

Teenageren kanaliserede sin energi til sport og viste gode resultater inden for atletik. Imidlertid sluttede en legskade efter ulykken hans sportskarriere. Han fik sin første skuespiluddannelse i teaterstudiet i Stupino. Men han kom ikke til teatret med det samme, først var der arbejde på en fabrik, service i hæren. Al denne tid forsøgte Yuri Belyaev at komme ind i Shchukin-skolen. Han formåede at gøre dette i 1978, og skuespilleren modtog sit eksamensbevis i en alder af 28 år.

Efter Shchukin-skolen arbejdede Belyaev på A. Ostrovsky-teatret. Et par år senere flyttede han til Taganka Theatre, hvor han tjente i 35 år. Han spillede sine bedste roller i forestillingerne Mesteren og Margarita, Boris Godunov, Hamlet og andre.

Billede
Billede

I disse år i teatret befandt han sig i skyggen af sådanne mestre som V. Vysotsky, V. Zolotukhin, L. Filatov. Men senere var Belyaev ikke efterspurgt på denne scene som skuespiller. I næsten 10 år bar han et opsigelsesbrev i lommen. Efter 35 års arbejde blev Yuri Belyaev fyret fra Taganka-teatret på grund af konflikter med konen til den kunstneriske leder Lyubimov. Skuespilleren udfordrede denne beslutning i retten, vandt processen, men vendte ikke tilbage til teatret.

I dag samarbejder han med instruktør Andrei Maksimov og deltager i hans produktioner. Parallelt handler Belyaev aktivt i film, primært i sekundære roller. Hans track record har næsten hundrede roller i film og tv-shows.

Kendskab til Yuri Belyaev med Tatyana Abramova

Yuri Belyaev forsøgte at starte en familie tre gange. Skuespilleren mødte sin første kone Galina i en alder af 24 år, og snart blev de gift. I dette ægteskab havde Belyaev en datter og en søn. Da børnene voksede op, forstod Yuri og Galina, at de var blevet fremmede, og besluttede at forlade. Yuri har også et andet barn fra et andet forhold.

Billede
Billede

Tatyana Abramova har også et tidligere ægteskab bag sig, hvilket skete i 2003. Hendes eksmand Sergey Kuleshenko arbejdede som fotograf og kameramand. I et ægteskab med ham havde skuespilleren to sønner, Ivan i 2004 og Alexander i 2008. I 2013 brød denne union op.

Og i samme 2013 dukkede en ny mand op i Tatyana Abramovas personlige liv - Yuri Belyaev. Det er interessant, at begge skuespillere Abramova og Belyaev tidligere medvirkede i Minsk i den samme tv-serie "Alchemist" og endda periodisk boede i den samme lejede lejlighed til skuespillerne. Imidlertid krydsede de aldrig stier på sættet, da de ikke havde nogen fælles scener, så Tatiana og Yuri mødtes senere på Kinoshock-festivalen i Sochi.

Billede
Billede

Havet og den varme sydlige sol fra 2013 bidrog aktivt til udviklingen af romanen. Alvorlig og tilsyneladende uigennemtrængelig Belyaev smeltede, og den smukke Abramova blomstrede endnu mere. I maj 2014 blev elskere Abramova og Belyaev gift. Parret inviterede kun de nærmeste venner til brylluppet. Ægtefæller kan ikke lide at prale med deres liv. Skuespillerne underskrev på registreringsdatabasen i Skt. Petersborg i pauserne mellem optagelserne, da tidsplanerne faldt sammen. Senere blev parret gift i en ortodokse kirke nær Moskva.

Gift liv Yuri Belyaev og Tatyana Abramova

Abramovas sønner fandt hurtigt et fælles sprog med deres mors nye mand, Yuri Viktorovich behandler børn godt. Drenge føler det og gengælder. Begge ægtefæller er sikre på, at skæbnen bragte dem sammen.

Billede
Billede

Tatiana sagde, at hun er meget tiltrukket af sådanne barske mænd med en kompleks karakter. Og Yuri Belyaev indrømmede, at selvom Tatiana er meget yngre i alderen, blev hun hans livslærer. Han var altid en uforbederlig pessimist, og Tatyana, med sin lyse, munter disposition, helbredte ham for dette og fik ham til at se på mange kendte ting med andre øjne.

I dag vises Tatyana Abramova og Yuri Belyaev overalt sammen og hævder, at de er meget glade. Ifølge begge aktører var den næsten tredive årige aldersforskel i deres tilfælde ikke en hindring. Et ægtepar lever i fred og kærlighed.

Anbefalede: