Sådan Oprettes En Tegneserie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Tegneserie
Sådan Oprettes En Tegneserie

Video: Sådan Oprettes En Tegneserie

Video: Sådan Oprettes En Tegneserie
Video: Toondoo - Opret en tegneserie 2024, Kan
Anonim

Mange af os, der elskede at tegne i barndommen, drømte om at skabe vores egne tegnefilm. Indtil for 20 år siden var animation en teknisk vanskelig virksomhed, der krævede professionel uddannelse og udstyr. I dag kan processen med at skabe tegneserier mestres af alle med en personlig computer. Alt hvad du behøver er grundlæggende tegning og computerfærdigheder samt lidt tålmodighed.

Sådan oprettes en tegneserie
Sådan oprettes en tegneserie

Er det nødvendigt

  • - Whiteboard med evnen til at slette billeder
  • - USB-kamera (hvilket som helst, f.eks. Et billigt kamera til videokonferencer)
  • - En computer
  • - Enhver gratis software til oprettelse af tegnefilm
  • - Scotch tape, saks, markører og andre små ting, der pludselig kan komme til nytte

Instruktioner

Trin 1

Anbring tavlen på bordet, og fastgør den sikkert med tape, så tavlen ikke bevæger sig, når du trækker på den.

Trin 2

Monter kameraet over tavlen med linsen vendt direkte ind i billedet. En bordlampe (kamerastativ eller mikrofonstativ) er perfekt som kamerastativ. Kameraet bør ikke ændre sin position i forhold til tavlen under hele optageprocessen. Afstanden fra kameraet til tavlen må ikke overstige tredive centimeter.

Trin 3

Slut kameraet til din computer, og start programmet. Angiv dit kamera i videoindstillingerne. Opret et nyt lag. Tegn noget på tavlen (som en mand) og film det på kameraet. Foretag små justeringer af tegningen (for eksempel løftede din karakter sin hånd) og skyde et nyt skud. Foretag dine ændringer hver gang du vil tilføje en ny ramme.

Trin 4

Opret et nyt lag og mal den baggrund, som din karakter bevæger sig på. Baggrunden kan være statisk eller dynamisk. Hvis baggrunden skal være dynamisk (for eksempel et felt, der svajer i vinden), skal du fjerne ændringerne hver gang som i det foregående trin.

Trin 5

Når tegneserien er klar, kan du begynde at kopiere den. Vælg en sang eller en hvilken som helst anden lydfil, og importer den til programmet. Når du er færdig, skal du gemme den færdige animation som en avi-fil. Nu kan du uploade din oprettelse til Youtube og vente på den offentlige reaktion.

Anbefalede: