Sådan Strikkes En Smuk Gennembrudt Sweater Med Strikkepinde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes En Smuk Gennembrudt Sweater Med Strikkepinde
Sådan Strikkes En Smuk Gennembrudt Sweater Med Strikkepinde

Video: Sådan Strikkes En Smuk Gennembrudt Sweater Med Strikkepinde

Video: Sådan Strikkes En Smuk Gennembrudt Sweater Med Strikkepinde
Video: РОСТОК. НОВЫЙ МЕТОД. V-ОБРАЗНАЯ ГОРЛОВИНА. 2-Ч. V-NECK KNITTED SWEATER / V-CUELLO SUÉTER TEJIDO 2024, April
Anonim

Det er rart at gøre en smuk ting med egne hænder. Hvis du strikker en sweater, bliver det en forfatters påklædning, oprettet i en enkelt kopi. Gennemsigtige trøjer skaber en følelse af lethed, mens sagen er ret varm og hyggelig.

Gennemsigtig sweater
Gennemsigtig sweater

Er det nødvendigt

  • - 350 g garn
  • - nål;
  • - rundpind nr. 3.

Instruktioner

Trin 1

Før du starter den sjove strikningsproces, skal du købe dit yndlingsgarn og strikkepinde. Denne model kræver rundpinde. Garnet er merinould. Du kan købe en hvilken som helst farve, du ønsker (bare ikke særlig fluffy), så der er omkring 175 meter tråd i et 50 gram nøgle.

Trin 2

Først strikkes et mønster for at finde ud af, at strikningen er tæt. For at gøre dette skal du sætte 22 løkker (2 af dem er ekstreme) og strikke 10 rækker med hovedmønsteret. Den første sløjfe i rækken fjernes. Beregn derefter strikttætheden ved at måle bredden på prøven med en centimeter. I dette eksempel indeholder 1 centimeter 2, 6 sløjfer.

Hovedmønster
Hovedmønster

Trin 3

Nu skal du oprette et mønster. Først tegnes et rektangel. Dens bund er lig med halv brystets omkreds + 2 cm for en fri pasform. Sidestykker svarer til produktets længde. Det er stadig at tegne en lille udskæring af ryggen og en hylde. For en sådan gennembrudt sweater er ærmegabet ikke særlig dybt. Det andet mønster er ærmet.

Sweater mønster
Sweater mønster

Trin 4

Du kan bruge et færdigt mønster. Denne gives til damer i 44 "russiske" størrelser. Som du kan se på mønsteret, er hylden og bagsiden strikket med et enkelt stof (uden sidesømme).

Trin 5

Strikning starter fra bunden. For at skabe denne gennembrudte sweater, slå 208 løkker på og strik i en cirkel med hovedmønsteret. Den er designet til 16 rækker. Fra den 17. gentages strikmønsteret.

Strikmønster
Strikmønster

Trin 6

Efter 18 centimeter begynder der at dannes en halvcirkelformet rygskæring. Efter 32 cm fra begyndelsen af strikningen strikkes et ærmegab til ærmerne, og herfra strikkes hylden og bagsiden separat. Husk at lægge tøjet mod mønsteret for at skabe en udskæring foran og lukke skuldersømmene.

Trin 7

For ærmer er der skrevet 46 løkker, og strikning udføres i henhold til 7 b-skemaet. Fra den 30. række begynder en ensartet tilføjelse på en ekstrem sløjfe. Efter 53 cm lukkes løkkerne glat for at strikke ærmegabet.

Trin 8

Det er fortsat at sy detaljerne på ærmerne, skuldersømmene og sy ærmerne i ærmegabet. Løkker til trøjeens krave samles langs kanten af halsudskæringen. Når lærredet er 2 gange den ønskede længde, lukkes løkkerne ad gangen, kraven er gemt inde i produktet, og kanten sys til det sted, hvor løkkerne er sat på halsen.

Anbefalede: