Sådan Indstilles En Klassisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Klassisk Guitar
Sådan Indstilles En Klassisk Guitar

Video: Sådan Indstilles En Klassisk Guitar

Video: Sådan Indstilles En Klassisk Guitar
Video: Как играть 'Катюша' на гитаре [ТАБЫ] Fingerstyle 2024, Kan
Anonim

Klassisk eller spansk guitar er et folkestrenget (plukket) instrument. Guitarens hovedelementer er: en hals med et hoved, en hul krop med et resonanshul og lydende kroppe - strenge. Den klassiske guitar bruger nylonstrenge, der er tunet efter et specifikt princip.

Sådan indstilles en klassisk guitar
Sådan indstilles en klassisk guitar

Instruktioner

Trin 1

Tuning af en klassisk guitar er mulig med et andet musikinstrument (normalt et klaver eller en anden guitar) ved hjælp af en tuninggaffel eller ved hjælp af et specielt program. Når man indstiller fra et klaver, afspilles tonerne i den første oktav E, B-mol, G-mol, D-mol, A-dur og E-dur oktaver. Disse toner bruges til at indstille strengene fra den første (tyndeste) til den sjette (tykkeste). Indstil guitaren ved at dreje tuningpindene over hovedstammen. Strengen vikles omkring dem og øger tonen, når spændingen øges.

Trin 2

Ved indstilling fra en indstillingsgaffel, der er indstillet til A i den første oktav, trækkes den første streng i et sådant omfang, at når den femte bånd trykkes, svarer den til lyden af indstillingsgaflen. Stræk derefter den anden streng, så når den 5. bånd trykkes, er lyden den samme som når den første bånd er åben. Den tredje streng, fastspændt ved den fjerde bånd, lyder som et åbent sekund; den fjerde på den femte er som en åben tredjedel, den femte på den femte er som en åben fjerde, den sjette på den femte er som en åben femte.

Trin 3

Opsætning af en klassiker ved hjælp af et computerprogram. Åbn programmet, tilslut en mikrofon til lydindgangen på din computer. Ret mikrofonhovedet mod resonanshullet. I programindstillingerne skal du angive, at du vil indstille den første streng. Træk i strengen lidt mindre eller lidt strammere afhængigt af programlæsningerne. Gør det samme for resten af strengene.

Anbefalede: