Hvem Optræder På Festivalen Maksidrom

Indholdsfortegnelse:

Hvem Optræder På Festivalen Maksidrom
Hvem Optræder På Festivalen Maksidrom

Video: Hvem Optræder På Festivalen Maksidrom

Video: Hvem Optræder På Festivalen Maksidrom
Video: Выступление The Rasmus и Linkin Park на фестивале MAXIDROM 2012 2024, April
Anonim

Den 15. internationale musikrockfestival "Maksidrom" afholdes traditionelt sommeren 2012 i Moskva i to dage. Det finder sted på Tushino flyveplads den 10. og 11. juni.

Hvem optræder på festivalen Maksidrom 2012
Hvem optræder på festivalen Maksidrom 2012

Instruktioner

Trin 1

I år arrangerer landets førende salgsfirmaer Maxidrom 2012-festivalen - undtagen S. A. T. SAV Entertainment og Melnitsa fungerer. Den første festival blev arrangeret i 1995 og fandt sted på Olimpiyskiy Sports Complex. Kun russiske rockmusikere deltog i det. Og først på den syvende festival, der blev afholdt i 2002, optrådte en udenlandsk deltager for første gang - Brainstorm-gruppen fra Letland. Derefter fik begivenheden international status. Af forskellige grunde blev "Maksidrom" i 1996, 2009 og 2010 ikke gennemført. Men til ære for 20-årsdagen for radiostationen Maximum blev festivalen afholdt i 2011 og blev først organiseret på Tushino-flyvepladsen i det fri.

Trin 2

Den 18. maj blev syv deltagere på Maxidrom 2012-festivalen identificeret: Everlast, The Cure, Noel Gallagher, Hun ønsker hævn og Linkin Park, finnerne The Rasmus og den svensk-norske gruppe Clawfinger. På festivalens første dag, den 10. juni, optræder det amerikanske rockband Linkin Park samt Clawfinger og The Rasmus. I den nærmeste fremtid forventes det, at navnet på den fjerde deltager på begivenhedens første dag vil blive annonceret.

Trin 3

På anden dag i Maxidrom er forestillinger planlagt af den amerikanske rapper med irske rødder Everlast, det britiske rockband The Cure, der besøger Moskva for første gang, og derudover Noel Gallaghers og det californiske band Hun ønsker hævn.

Trin 4

Et par ord om festivalens deltagere. Noel Gallagher er en berømt sladder og ubestridt stjerne i den britiske rockscene. Han er kendt af sine beundrere for mange hits, herunder Stop Crying your heart out, Wonderwall og andre.

Trin 5

Den britiske gruppe The Cure er den mest paradoksale gruppe i vores tid, dens stil passer ikke ind i nogen rammer. Musikerne er grundlæggerne af post-punk, brødre til den alternative og nære slægtninge til gotisk rock.

Trin 6

Gruppen Hun ønsker hævn skaber musik, der er baseret på syntesen af indtryk fra de bedste musikalske tendenser i vores tid. Da de var store musikelskere, passerede de californiske musikere deres kreativitet indtryk af sådanne bands som Depeche Mode, Joy Division, Bauhaus, The Cure og skabte tre aktuelle album, der modtog et positivt svar fra musikelskere.

Trin 7

Everlast (Eric Schrodi) - Rapper og sangskriver. Hans mest berømte nummer er, hvad det er, hovedretningen for hans kreativitet er en blanding af genrer af akustisk rock og rap.

Trin 8

Clawfinger er en verdensberømt rapcore-gruppe, der spiller rap metal. Det er ikonisk i mange europæiske lande. Hun blev berømt for at skabe en unik stil, en individuel musikalsk retning, der ikke har nogen analoger.

Trin 9

Rasmus er en finsk populær rockgruppe, der blev grundlagt i 1994 og har fået enorm popularitet: mere end 3,5 millioner albums fra denne gruppe er blevet solgt over hele verden.

Trin 10

Linkin Park blev grundlagt i 1996 af to klassekammerater, Brad Delson og Mike Shinoda. Det er et alternativt rockband. Hun fandt succes med sit debutalbum i 2000, som opnåede status som "multi-diamant". Siden da er publikums interesse for hendes arbejde ikke forsvundet.

Anbefalede: