Sådan Vælger Du Et Gruppenavn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Gruppenavn
Sådan Vælger Du Et Gruppenavn

Video: Sådan Vælger Du Et Gruppenavn

Video: Sådan Vælger Du Et Gruppenavn
Video: Kemi: Gruppenavne i det periodiske system 2024, Kan
Anonim

Navnet på ethvert projekt, hvad enten det er i kreativitet eller i erhvervslivet eller i et andet område, skal opfylde to grundlæggende krav - kortfattethed og kapacitet. Til gengæld indeholder hver af disse kvaliteter flere egenskaber, der giver dig mulighed for at vælge den, du ønsker, fra en række muligheder.

Sådan vælger du et gruppenavn
Sådan vælger du et gruppenavn

Instruktioner

Trin 1

Begrebet kortfattethed skal først og fremmest omfatte nem udtale. Dette gælder især for navnene på musikalske grupper, som tilskuere og fans vil synge under forestillingen. Navnet skal indeholde et moderat antal konsonanter, og der skal ikke være mere end to i træk. Undgå kombinationer, der er vanskelige at udtale. For at identificere dem skal du blot sige det potentielle navn højt.

Trin 2

Gruppens navn skal indeholde fra et til tre ord, hver op til fire stavelser. Længere ord er sværere at udtale og mindre mindeværdige. Derudover viser praksis, at sammensatte navne på grupper reduceres til et ord - et navneord, oftere det første ord i navnet. For eksempel kan "svigerinde-sammenkomster" reduceres til "svigerinde" eller til "sit-downs".

Trin 3

Kapaciteten betyder navnets polysemi og dybe semantiske lag. Et eksempel ville være ovenstående sætning. Den første udskrift er et besøg hos mands søster eller et besøg fra mands søster (med et udefineret formål). I den kulturelle tradition var dette imidlertid navnet på en af fastetiden (nemlig lørdag), da gifte damer inviterede sin mands søstre. Gruppens navn skal også tjene som en hentydning til en bestemt begivenhed eller et fænomen, der er meningsfuldt for alle deltagere.

Trin 4

Navnet skal være direkte relateret til gruppens aktiviteter og sammensætning. Så "Zolovkins samlinger" er et godt navn for en folkegruppe med nogle piger eller et fritidscenter for unge gifte kvinder, der beskæftiger sig med folkemusikhåndværk.

Trin 5

Når du vælger et navn, skal du forberede flere muligheder på forhånd, der fuldt ud opfylder ovenstående kriterier. Under afstemningen af alle deltagere eller kun gruppens ledelse skal du filtrere det overskydende ud og efterlade kun en mulighed, der passer til alle eller de fleste deltagere.

Anbefalede: