Biografi Af Andrey Malakhov

Indholdsfortegnelse:

Biografi Af Andrey Malakhov
Biografi Af Andrey Malakhov

Video: Biografi Af Andrey Malakhov

Video: Biografi Af Andrey Malakhov
Video: КАК ЖИВЕТ САМЫЙ БОГАТЫЙ ТЕЛЕВЕДУЩИЙ АНДРЕЙ МАЛАХОВ 2024, Kan
Anonim

Andrey Malakhov er en russisk journalist, showman og tv-præsentant, chefredaktør for StarHit magazine. Malakhov minder om, at han selv i den dybe barndom kunne lide at være i centrum for alles opmærksomhed og være leder.

Biografi af Andrey Malakhov
Biografi af Andrey Malakhov

Vej til succes

Andrey Malakhov blev født den 11. januar 1972 i byen Apatity, Murmansk-regionen. Han dimitterede fra gymnasiet med en sølvmedalje, gik til Moskva og gik ind på Journalistik ved Moskva State University. Malakhov modtog også en musikalsk uddannelse i violinklassen, men ifølge journalisten selv kunne han slet ikke lide at studere på en musikskole.

Mens han studerede ved Moskva State University, gik Andrei på praktik i USA. Han skulle studere i et år ved journalistikafdelingen ved University of Michigan. Studerende fra Rusland havde på det tidspunkt ret til et stipendium på $ 200 pr. Måned. Selvfølgelig kan du ikke leje et hus med den slags penge i USA, og det er svært at blive mættet. Malakhov måtte lede efter et deltidsjob.

Andrei blev sendt til lokalt tv i Detroit, som var en af divisionerne i de berømte Paramount Pictures. Dette arbejde tillod ham at leje en separat lejlighed og føle sig mere selvsikker. Fra nu af var Malakhov ikke en dårlig studerende, men en fuldstændig succesrig udlænding.

Da han vendte tilbage til Moskva, fandt Malakhov et deltidsjob i Ostankino. Han oversatte CNN-nyheder til russisk. Andrei minder stadig om, at det var ekstremt svært for ham at kombinere arbejde og studere ved Moskva State University.

Andrey Malakhov tog eksamen fra Moskva State University i 1995 med æresbevisning og begyndte at arbejde som redaktør for international information til "Morning" -programmet samt forfatter og vært for "Style" -kolonnen.

Derefter var han korrespondent for direktoratet for informationsprogrammer på Channel One. Siden 1996 er Malakhov blevet vært for programmet Good Morning.

I 1998 beslutter Andrei Malakhov at få en anden videregående uddannelse. Han går ind i det juridiske fakultet ved det russiske statsuniversitet for humaniora.

2001 var et rigtigt gennembrud i Andrei Malakhovs professionelle karriere. Programmet "Stor vask" begyndte at blive sendt på Channel One, hvilket med det samme gjorde ham til en rigtig tv-stjerne.

Efter nogen tid blev der frigivet flere flere programmer fra Malakhov: "Fem aftener", "Gylden grammofon" og "Lad dem tale". Showprogrammet "Lad dem tale" er stadig i luften.

Ud over en succesrig tv-karriere skrev Malakhov to bøger: "Mine yndlingsblondiner" og "Min anden halvdel".

Andrey Malakhovs personlige liv

Andrei Malakhov foretrækker ikke at give interviews om sit personlige liv. Det vides, at Malakhovs almindelige hustru i flere år var Marina Kuzmina, som var otte år ældre end ham. Deres forhold var meget ujævnt. Lidenskab og vanvittig jalousi ødelagde snart dette par.

Malakhov blev krediteret med mange romaner. Han forblev ungkarl i lang tid, men i juni 2011 giftede han sig alligevel med den blonde Natalya Shkuleva. Vielsesceremonien fandt sted på Versailles-paladset i Paris.

Anbefalede: