Matthew Perry: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Matthew Perry: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Matthew Perry: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Matthew Perry: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Matthew Perry: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Трагическая история реальной жизни Мэтью Перри изнутри 2024, Kan
Anonim

Matthew Perry er en amerikansk og canadisk filmstjerne, der skinnede på verdensbiografens himmel efter at have optrådt i ungdoms-super-sitcom Friends og forankret i den stjerneklare niche med frigivelsen af komedien Nine Yards.

Matthew Perry: biografi, karriere, personlige liv
Matthew Perry: biografi, karriere, personlige liv

Biografi

Den elskede af millioner af tv-seere blev født i august 1969 i den amerikanske stat Massachusetts, i byen Williamstown, i en skuespil og journalistisk familie. Matthews mor - Susan Marie - drømte om en karriere inden for modelbranchen. Far - John Bennett Perry - formåede at få fodfæste i filmindustrien, men opnåede ikke stjernestatus.

Kort efter deres søns fødsel skiltes parret. Susan vendte tilbage til sit hjemland Ottawa, men gjorde aldrig sin modelkarriere. Kvinden fik et job som kontorist i receptionen af regeringschef Pierre Trudeau, men blev snart premierministerens pressesekretær. Snart fandt begge forældre deres lykke i andet ægteskab, og Matthew havde en bror og tre søstre.

Matthew studerede på den prestigefyldte Rockcliff Park School i Ottawa, derefter på et privat privat college. I skolen blev Perry interesseret i tennis og teater, og for første gang interesserede sportsgrene fyren mere end at handle: Matthew vandt gentagne gange juniorkonkurrencer og havde til hensigt at lave en sportskarriere.

Billede
Billede

Til dette formål flyttede den 17-årige dreng til sin far i Amerika. Men et uheldigt nederlag i en vigtig konkurrence satte en stopper for strengen af tennissejre.

Matthew Perry fokuserede på sin anden lidenskab - teater. Han deltog i Sherman Oaks School of Art (Los Angeles-området). Biografsucces kom ikke til skuespilleren med det samme. Det var meget vanskeligt. Fader satte en betingelse - du kan leve af skuespil og derefter blive i dette erhverv.

Karriere og kreativitet

I Los Angeles optrådte den håbefulde skuespiller Matthew Perry på scenen og spillede fremtrædende roller i forestillingerne Our City, The Sound of Music og The Miracle Worker. Den unge mands leg blev set af Hollywood-divaen Patty Duke, i hvis sparegris var Oscars, Golden Globes og Emmy. Stjernen roste den unge kollegas potentiale og bemærkede Perrys talent for improvisation.

Snart roste kritikere og kolleger Matthew Perry enstemmigt kunstneren for hans subtile skuespil og lynhurtige reaktion og priste ham som en strålende komiker, der ved, hvordan man kan balancere på den fine linje mellem buffoonery og wit. Disse kvaliteter hjalp Matthew på tv: producenterne involverede skuespilleren i flere tv-shows.

Matthew bliver en berømt skuespiller, og takket være den førende rolle i filmen "Friends", hvor han spillede en taber og en muddler, gør han ham endnu mere mega-populær. Denne rolle bliver skuespillerens telefonkort. 10 sæsoner af serien blev frigivet på skærmen, der startede i 2004.

Billede
Billede

Siden slutningen af 1990'erne og efter udgivelsen af komedieserien har Hollywood-instruktører inviteret Matthew Perry til at spille i tv-serier og spillefilm. Han medvirkede i komedierne "I en fart - få folk til at grine" med Salma Hayek, "Næsten helte" med Chris Farley og "Tango Three". Dette er film i fuld længde, hvor instruktørerne udnyttede billedet af Chandler, kendt af millioner af venner-fans.

Endnu en rungende succes i Matthew Perrys karriere - komedie af Jonathan Lynn "Nine Yards". Komikeren fik billedet af tandlægen Nicholas "Oz" Ozeranski, hvis liv fortsatte, så længe den tidligere kriminelle og morder Jimmy "Tulip" Tadeschi, hvor Bruce Willis strålende reinkarnerede, bosatte sig i nærheden. Komedien var sådan en succes, at der efter 3 år var en efterfølger til filmen, hvor publikum igen så deres elskede par.

De følgende værker af skuespilleren viste sig at være bedømt. I efteråret 2006 blev komediedramaet Studio 60 på Sunset Strip frigivet, og fans af Matthew Perry så idolet i en dramatisk rolle i spillefilmen Helpless.

Billede
Billede

Personlige liv

Millioner af seere over hele verden blev forelsket i den karismatiske blåøjede og statelige (Matthews højde er 1,83 meter) smuk mand med en fremragende sans for humor, der kom med ordspil og vittigheder på farten. Det ser ud til, at Perrys eneste ulempe var manglen på en langfinger-falanks på hans højre hånd.

Matthew Perry, der blev rangeret som 7. i TOP-50 af de smukkeste mennesker på planeten i 1999 af People-magasinet i 1999, og berømthedskollegaer ignorerede ikke. Rygtet siger, at komikeren havde affærer med Julia Roberts, Lizzie Kaplan, Lauren Graham og Yasmine Blyth. Men Matthew er en berømt sammensværger, der ved, hvordan man holder munden lukket. Den nysgerrige paparazzi formåede sjældent at finde ud af i det mindste nogle detaljer i stjernens personlige liv.

Men skuespilleren, på trods af en sådan popularitet, fra den kvindelige side, forblev en ungkarl. Ingen af hans kvinder fødte skuespilleren børn.

I 2015 lækkede rygter til pressen om, at Matthew Perry var sammen med Courtney Cox, der spillede Chandlers elsker Monica i Friends. Men det angiveligt kærlige par udviste dette rygte. Desuden sagde stjernerne, at de endnu ikke er klar til nye romaner.

Nu finder nyheden om stjernens liv 158 tusind abonnenter ud på siden af skuespillerens fanklub på Instagram. I 2016 sendte NBC et to-timers program, hvor producenterne samlede hele rollebesætningen fra kult-sitcom Friends. Men publikum var skuffede over ikke at se Matthew-Chandler i projektet.

Senere indrømmede Perry, at han nægtede at deltage i programmet og aldrig ville give sit samtykke til fortsættelsen af sitcom, fordi han på 47 år ser sig selv i en dramatisk rolle og ikke i en komedie. Derudover har Perry travlt på Broadway-scenen, hvor han spiller hovedrollen i stykket ifølge hans manuskript "The End of the Long Wait." Han har også et job på sættet.

Anbefalede: