Hvordan Man Tegner En Ræv Med En Blyant

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Ræv Med En Blyant
Hvordan Man Tegner En Ræv Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner En Ræv Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner En Ræv Med En Blyant
Video: tegn en ræv billedkunst 2024, April
Anonim

Bjørn, ulv, ræv og hare er de mest populære dyrekarakterer i russiske eventyr. For at illustrere kunstværket skal du lære at portrættere disse dyr hurtigt og trygt. Det er meget vigtigt at vise dit barn, hvordan man tegner forskellige dyr, denne viden vil komme godt med i skolen og vil hjælpe med at lyse op til barnets fritid.

Hvordan man tegner en ræv med en blyant
Hvordan man tegner en ræv med en blyant

Instruktioner

Trin 1

Prøv at tegne en sød fluffy ræv. Læg et ark papir vandret foran dig. Da karakteren ikke vil være en fotografisk kopi af et ægte dyr, men ser tættere på tegneseriefigurer, kan kroppens proportioner være lidt forskellige.

Trin 2

Kom med en pose til dyret. Del kantarellefiguren i enkle former. Marker de ekstreme punkter på tegningen på arket. Skit hovedet i form af en cirkel, kroppen - en oval, halen - også en oval, men mere langstrakt. Marker placeringen af benene med linjer.

Trin 3

Hvis ræven på billedet sidder, kan bagbenet også trækkes rundt. Tegn to trekanter øverst i hovedcirklen, disse er udyrets fremtidige skarpe ører. For mere nøjagtigt at tegne ansigtet skal du skitsere et par slag, på baggrund af hvilke du vil skildre alle elementerne.

Trin 4

Rævens ansigt har bløde kinder, træk dem i zigzagstrøg med en blyant. Forbedre formen på dyrets ører, de kan stå lodret på toppen af hovedet eller vippes let til siderne. Tegn en ny linje inden i ørerne.

Trin 5

Rævens øjne er aflange med et hævet ydre hjørne. Forsøg nøjagtigt at "fange" det listige og listige, når du skildrer dyrets øjne. Tegn en rund pupil, skygge iris, brug viskelæderet til at fremhæve.

Trin 6

Tegn en lille trekantet næse mellem øjnene lige nedenunder. Linjerne i kantarellens mund strækker sig fra den, løft læbernes hjørner lidt for at få et lurt smil. På siden af næseknappen og til øjnene i øjnene skal du skygge papiret med en blyant, dette danner dyrets ansigt.

Trin 7

Mere præcist skildre kantarellens krop, træk poternes position, glem ikke de bløde "puder" og skarpe kløer. På dyrets bryst tegner du et blødt hjørne, der forbliver hvidt. Halen ved spidsen har også en snehvid kvast.

Trin 8

Fluff hele konturen af kantarelletegningen med blyantstreg. Slet unødvendige linjer, og afgræns de steder, der ikke passer dig.

Anbefalede: