Sergey Yurskys Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Sergey Yurskys Kone: Foto
Sergey Yurskys Kone: Foto

Video: Sergey Yurskys Kone: Foto

Video: Sergey Yurskys Kone: Foto
Video: Сергей Завьялов - В белой фате (Official Video) Песня за душу берет! 2024, April
Anonim

Foreningen af Sergei Yursky og Natalia Tenyakova i teaterkredse blev betragtet som en af de stærkeste. Skuespillerne søgte ikke at konkurrere med hinanden, hver var god i sin rolle og supplerede perfekt sin partner. Tenyakova og Yursky optrådte ofte som en duet, publikum huskede deres lyse og karakteristiske film og teaterværker.

Sergey Yurskys kone: foto
Sergey Yurskys kone: foto

Første ægteskab: partnere i livet og på scenen

Sergei Yursky blev gift to gange, men den første union var ikke officielt registreret. Begge Yurskys venner var skuespillerinder, og han mødte dem på sættet. Den første kone var Zinaida Sharko: spektakulær, karakteristisk, lys. Begge skuespillere blev inviteret til tv-showet, efter en kort samtale på scenen ville de ikke skille sig ud.

Senere var der mange fælles optagelser og teaterforestillinger. Publikum huskede parret, og skuespillerne kunne godt lide at arbejde sammen. Yursky og Sharko udvekslede deres lejligheder til et fælles boligareal og begyndte at bo sammen. Sandt nok var deres forhold aldrig engang, senere indrømmede Zinaida at hun oftere var den skyldige og initiativtager til skænderier. En skuespillerinde på scenen og i livet kunne hun simpelthen ikke opsige sit lyse temperament. Imidlertid udholdt Yursky roligt små familiestorme, efter skænderier sluttede ægtefællerne fred og fortsatte med at leve som før. Et sådant forhold varede i 6 år, de blev afbrudt af Jurassics kærlighed: pludselig, stærk og gensidig.

Tenyakova: biografi af en stjerne

Natalya Tenyakova er Jurassics anden kone. Hun blev født i 1944 i Leningrad umiddelbart efter ophævelsen af blokaden. Familien var intelligent og venlig, men absolut langt fra kunst. Forældre drømte, at en smart og dygtig pige ville blive lærer, men Natasha valgte scenen. Selv i skolen deltog hun gerne i alle amatørforestillinger, selv lærerne bemærkede hendes ubetingede talent.

Billede
Billede

Den fremtidige skuespillerinde besluttede ikke at gå til Moskva og kom ind i LGITMiK og ved første forsøg. Pigen studerede med den storslåede skuespiller Boris Zon, der kunne finde nøglen til hver studerende og afslørede fuldt ud sit potentiale. Efter eksamen fra gymnasiet. Natalia modtog en invitation til Lenkom og spillede endda med i en film med Tatyana Doronina. Den yderligere skæbne blev bestemt af et tilfældigt møde under det næste tv-projekt.

Natalia blev inviteret til hovedrollen i produktionen af "The Big Cat's Tale". Det viste sig, at hendes partner ville være Sergei Yursky, der allerede er en velkendt og populær skuespiller. Skuespillerne skulle ikke kun spille sammen, men også portrættere de nygifte. Pigen var helt deprimeret af Jurassics stjernemyndighed og var meget genert. Imidlertid hjalp den charmerende Sergei hende med at blive komfortabel på sættet, kærlighedsduet viste sig at være meget overbevisende. Men efter et stykke tid blev det klart for alle: den unge skuespillerinde var ikke så fascineret af Jurassics karakter, men af sig selv. Senere viste det sig, at kærligheden var gensidig. Sergei blev straks interesseret i den unge skuespillerinde, men betragtede forholdet som lovende: Natalya var 9 år yngre end ham og levede i et lykkeligt ægteskab, og han selv var ikke fri.

Billede
Billede

Imidlertid var skæbnen for begge forudbestemt. Efter et stykke tid indså Sergei, at dette ikke kun var en hobby, og meddelte Zinaida om adskillelsen. Hendes reaktion var voldelig: flere dage med tårer, skandaler, trusler om selvmord. Men dette påvirkede ikke Jurassics beslutning. Han forlod og efterlod Zinaida en lejlighed og anden ejendom.

På det tidspunkt havde Natalia allerede indgivet skilsmisse. Parret begyndte at leve sammen og plejede traditionelt ikke for meget om formaliseringen af ægteskabet.

Familieliv

Sergey og Natalya forsøgte ikke at annoncere deres forhold i teatret, for kolleger forblev de kun partnere på scenen. Derudover var livet sammen trods gensidig kærlighed og stærk tiltrækning ikke helt glat. Der var skænderier, skandaler, misforståelser. I nogen tid tænkte begge alvorligt på at skille sig. Jalousi bidrog også til dette - Sergei glemte ikke, at hans elskede var smuk og meget ung, og hun blev ikke frataget opmærksomheden fra det modsatte køn. Imidlertid endte voldelige skænderier altid med forsoning og fremmede kun følelser.

Billede
Billede

På trods af arbejdsbyrden i teatret og et travlt liv uden for hjemmet lykkedes parret at skabe et ret behageligt liv. Yursky var ansvarlig for køkkenet: han vidste, hvordan man lavede enkle, men interessante retter og glædede ofte sin kone med sene middage eller morgenmad i sengen.

At leve sammen uden et officielt stempel i dit pas er en normal begivenhed i et kreativt miljø. Denne situation anede ikke hverken for Sergei eller Natalia. Efter en fælles tur, hvor de nægtede at rumme parret i et rum, blev det imidlertid besluttet at formalisere forholdet. Registreringen fandt sted den næste dag i Yalta i nærværelse af tre vidner.

Efter et stykke tid blev den eneste datter, Daria, født, hvilket yderligere styrkede ægteskabet. Familien har altid været forenet af humor, en let holdning til livet, forsømmelse af hverdagens problemer. Tenyakova og Yursky optrådte ofte på scenen sammen og blev slet ikke trætte af så stærke kontakter. De konkurrerede ikke om publikums opmærksomhed: fansen elskede hver af dem og beundrede de mousserende duetter.

Senere bestod parret endnu en test: Jurassic begyndte at overleve fra deres oprindelige teater på grund af uenighed med ledelsen. Filmoptagelse er også blevet mere og mere sjælden. I dette vanskelige øjeblik sluttede Tenyakova sig helt til sin mand og skiftede endda sit efternavn og blev Jurassic. Sandt nok forblev navnet på offentligheden uændret på plakaterne, men alle værdsatte gestus. Foreningen af Natalia og Sergei varede mere end 50 år, det blev kun afbrudt af skuespillerens død.

Anbefalede: