Hvordan Man Spiller Akinator

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Akinator
Hvordan Man Spiller Akinator

Video: Hvordan Man Spiller Akinator

Video: Hvordan Man Spiller Akinator
Video: ✅ Я ПРОШЕЛ АКИНАТОР❗ (ответил на 80 вопросов) ❗ 2024, April
Anonim

Akinator er et populært spil. Udviklerne kalder hende et internetgeni, fordi hovedpersonen i spillet vinder 96% af tiden. At vinde på Akinator er svært nok. At vinde på Akinator betragtes som en reel bedrift, så vinderne deler deres resultater på sociale netværk.

Hvordan man spiller akinator
Hvordan man spiller akinator

Om spillet

Det er muligt at spille Akinator online på siden: http: /ru.akinator.com. Spillet har grænser, slægten gætter 5 tegn om dagen.

For at gøre det lettere for brugerne har forfatterne af spillet udviklet en mobilapplikation "Akinator", som er tilgængelig til gratis download i Google Play eller App Story. I applikationen er grænsen ikke sat; for at finde ud af geniens svar, bliver du nødt til at se reklamen.

I mobilversionen af webstedet adskiller funktionaliteten af spillet sig fra webstedet for en computer. Brugere kan spille Akinator på siden gratis og uden registrering.

Hovedpersonen i spillet, en slægt ved navn Akinator, elsker at gætte de karakterer, som brugerne har i tankerne. Før du starter spillet, skal du tænke over karakterens billede, huske funktionerne i hans udseende. Du skal gætte en fiktiv karakter eller en berømt person, en tegneseriefigur eller et eventyr.

Under spillet stiller "Akinator" spørgsmål om karakteren, som brugeren har besluttet sig for. De skal besvares ærligt. "Akinator" vælger svaret og analyserer data fra berømte helte og populære skuespillere, sangere fra webstedets database. Dataene uploades til databasen af brugerne af spillet.

Begyndelsen af spillet

For at starte spillet skal du trykke på "play" -knappen. I den fulde version af webstedet beder "Akinator" brugeren om at angive spillerens alder. Der er ingen sådan funktion i den mobile version, brugeren bliver bedt om at aktivere barnefilteret. Faktum er, at genien stiller spørgsmål om karakteren afhængigt af brugerens alder. For et barn er det nødvendigt at aktivere barnefilteret, ellers vil gin stille barnet et spørgsmål fra 18+ kategorien.

Nogle spørgsmål får brugeren til at tænke. Ikke alle ved, hvad Eddsworld er, men ordet er til stede i geniens spørgsmål om Disney-tegneseriefiguren. Spørgsmålene er ikke konsistente og ikke relateret til hinanden. Tag ikke genies spørgsmål for alvorligt, det er bare et spil. I de fleste tilfælde gætter slægten karakteren.

Hvordan man kan slå Akinator

"Akinator" gætter ikke altid på heltene fra bøger og computerspil. Harry Potter, Ostap Suleiman Bert Maria Bender Bay gætter genien uden problemer, det er værd at gætte mindre populære helte. Sangerne Alexander Marshal og Valery Leontiev "Akinator" gætter på tredje gang. For nogle spørgsmål er det bedre at svare "Jeg ved det ikke", "måske delvist", "sandsynligvis ikke, slet ikke".

I slutningen af spillet tilbyder "Akinator" en svarmulighed, brugeren klikker på "ja" eller "nej" -knappen. Hvis svaret er negativt, vises en liste med helte, det rigtige svar vælges blandt det, eller der tilføjes et nyt tegn til listen.

Hvis slægten ikke har gættet rigtigt første gang, fortsætter spillet. "Akinator" får tre forsøg på at gætte helten. Jin bliver ved med at stille spørgsmål. Brugeren, der har slået slægten i online-spillet, modtager ikke bonusser. Resultatet kan offentliggøres på Twitter eller Facebook.

Anbefalede: