Hvordan Man Bestemmer Hvilket Tegn Der Er Mars

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bestemmer Hvilket Tegn Der Er Mars
Hvordan Man Bestemmer Hvilket Tegn Der Er Mars

Video: Hvordan Man Bestemmer Hvilket Tegn Der Er Mars

Video: Hvordan Man Bestemmer Hvilket Tegn Der Er Mars
Video: Marius fra Norske Grønnsaker tester ut streaming 2024, Kan
Anonim

Astrologi er for nylig blevet meget populær, flere og flere mennesker studerer det. Dette er ret forståeligt - menneskelig nysgerrighed er uadskillelig, jeg vil virkelig se på i morgen, men i højere grad er denne videnskab fokuseret på at studere en persons indre verden, hans potentiale og motiverne i hans handlinger.

Hvordan man bestemmer hvilket tegn der er Mars
Hvordan man bestemmer hvilket tegn der er Mars

Begrebet personlighedsplaneter

For forudsigelser brugte gamle astrologer data på kun fem planeter, der var synlige for det blotte øje. Blandt dem er Mercury, Venus, Mars, Jupiter og Saturn. Et særskilt sted i denne videnskab gives til solen og månen. Klassisk astrologi tilskriver hvert af disse himmellegemer ansvaret for bestemte kvaliteter hos en person og omstændigheder, der opstår i hans liv.

Solen er en person, vores ego, månen er det underbevidste. Kviksølv er ansvarlig for intelligens, mentale evner, evnen til at udtrykke sine tanker. Venus giver en person charme, kærlighed, god smag, kærlighed til komfort. Hos mænd symboliserer hun også hans ideal om en kvinde. Mars er energi, vitalitet, magt og også idealet for en mand i øjnene af horoskopets ejer. Jupiter er en velgørenhed, Saturn krediteres rollen som en streng lærer. Mennesker er født med en unik position af planeterne i deres horoskop, så der er ingen, der gentager nogens skæbne eller har den samme karakter med nogen.

Steder med styrke og svaghed på planeterne

På hvert punkt af horoskopet, når de går fra et tegn på stjernetegn til et andet, får planeterne forskellige egenskaber. De kan være på steder med deres styrke, svaghed, i fjendtlige, venlige tegn; i harmoniske eller komplekse aspekter med andre himmellegemer. Meget i en persons karakter afhænger også af kombinationerne af planeternes positioner i hvert af de 12 huse i horoskopet.

Der er mange nuancer til at udarbejde en detaljeret beskrivelse af ejeren af et fødselshoroskop. Astrologer har denne viden, men hvis der er opstået en overfladisk interesse, er det meget muligt at komponere et ekspressivt horoskop i en af de mange onlinetjenester. Du bør dog ikke tage seriøst alt, hvad programmet giver ud for at karakterisere personligheden - computeren kan ikke tage højde for mange vigtige nuancer i fødselshoroskopet, kun menneskelig intelligens kan gøre det.

Hvordan man bestemmer i hvilket tegn planeten er?

Erfarne astrologer ved første øjekast kan nøjagtigt bestemme, hvilket stjernetegn der er mest udtalt hos en person. I de fleste tilfælde er dette tegnet, hvor solen er placeret, men det er ikke altid tilfældet. Hvis lyset er placeret i et ugunstigt tegn og hus, vil andre planeter komme til udtryk i en persons karakter. Med en stærk, ugunstigt placeret Mars vil dette være en aggressiv, uhæmmet person. Hvis Mars er placeret i Vædderen, dets magtsted, i horoskopets første hus, er det en energisk, aktiv person. Når beskadiget kviksølv kommer frem, kan en person muligvis vise sig at være snæversynet og tungebundet. Stærk kviksølv i Jomfruen, der ligger i horoskopets 10. hus, betyder, at takket være den logiske tankegang kan du opnå succes i din karriere.

Det er også umuligt at utvetydigt bestemme, i hvilke tegn andre personlige planeter er placeret, da for mange faktorer påvirker dette. Dette generer imidlertid slet ikke tabloidpublikationer, der i stort antal offentliggør daglige horoskoper og karakteristika for planeterne i det. Disse publikationer bør kun behandles som underholdning og ikke være forstyrrede, hvis billedet viser sig at være ubehageligt.

Anbefalede: