Sådan Finder Du Mennesker På Agent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Mennesker På Agent
Sådan Finder Du Mennesker På Agent

Video: Sådan Finder Du Mennesker På Agent

Video: Sådan Finder Du Mennesker På Agent
Video: ALL 27 SECRET UNITS LOCATIONS - Totally Accurate Battle Simulator TABS 2024, April
Anonim

Kommunikation med andre mennesker til arbejde eller bare sådan er en uundværlig egenskab for hver persons dag. Men ikke altid de, som vi snakker med, er i samme rum som os. En person, der er meget presserende i øjeblikket, kan være i en anden by eller endda et land. Det er ikke altid praktisk og dyrt at ringe på sådanne øjeblikke. I dette tilfælde hjælper Internettet og især en sådan tjeneste som agent. Enhver kan findes i den, hvis han nogensinde har registreret post på Internettet.

Sådan finder du mennesker på agent
Sådan finder du mennesker på agent

Instruktioner

Trin 1

Men for at komme i gang skal du selv registrere dig i mailen og downloade agentprogrammet. Dette er ikke svært at gøre. Under afsnittet "Mail", hvor brugernavnet og adgangskoden normalt er angivet, skal du finde fanen "Agent" og klikke på den med musen. Vælg derefter et program efter din smag. Lettere versioner kan downloades selv til en mobiltelefon, hvilket i sig selv er meget praktisk. Vælg derefter knappen "Download" og følg installationsinstruktionerne.

Trin 2

Når alle manipulationer er afsluttet, og programmet er installeret på computeren, skal du starte det. Kontaktlisten er normalt tom på dette tidspunkt. Men dette er let at rette. Find knappen "Tilføj kontakt". Et nyt vindue skal åbnes.

Trin 3

Det giver flere måder at tilføje brugere til din venneliste. For eksempel via e-mail. Hvis du ved nøjagtigt din vens e-mail-adresse, er du velkommen til at indtaste den i feltet med samme navn. Dette er den mest nøjagtige måde.

Trin 4

Men der er en anden måde - hvis du ikke kender e-mailen. Du kan også finde en kontakt med et pseudonym på netværket. Du skal indtaste det i det relevante felt i vinduet. Det er også en god ide at tilføje for- og efternavnet på den person, du leder efter, samt det land og den region, hvor han bor, lige nedenfor. Hvis du har komplette oplysninger om ham, ville det for en mere præcis søgning være godt at indtaste data som stjernetegn, fødselsdag og alder. Der er også specielle hvide felter for at angive dem. Hvis du vil tale med dem, du leder efter lige nu, skal du markere afkrydsningsfeltet "Søg kun online kontakter". Ellers behøver ikke afkrydsningsfeltet være markeret.

Trin 5

Når du har udfyldt alle de krævede felter, skal du klikke på knappen "Søg". Derefter skal der åbnes et vindue, hvor alle mulige søgeresultater vises. Derefter kan du se profiler for personer, hvor alle oplysninger er skrevet. Og hvis du finder nogen, du ledte efter, kan du føje ham til din kontaktliste ved at klikke på knappen "Tilføj". Det er placeret under søgeresultaterne. Det er alt. Hav en god snak!

Anbefalede: