Danielle Monet: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Danielle Monet: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Danielle Monet: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Danielle Monet: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Danielle Monet: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Danielle Monet Truitt - One Woman Show 2024, April
Anonim

Den populære amerikanske skuespillerinde Daniella Monet er stjernen i den sejrrige serie. Biografi, kreativ vej, karriere, Daniella Monets personlige liv.

Danielle Monet
Danielle Monet

Daniella Monet Zuvic er en amerikansk skuespillerinde og danser, der er bedst kendt for sin rolle som Trina Vega i serien Victorious.

Biografi

Danielle Monet blev født i Los Angeles, Californien, USA den 2. marts 1989. Hendes mor Holly Vega er fra Italien, og hendes far David Vega har chilenske og Khovat rødder. Skuespilleren foretrækker ikke at tale om sin familie, barndom, uddannelse og dermed skelne mellem hendes personlige liv og arbejde.

Det vides, at pigen siden barndommen var glad for kreativitet: skuespil, kampsport og dans. Fra hun var syv, begyndte Danielle at handle i adskillige reklamer. I 1997 spillede hun for første gang som gæsteskuespillerinde i en episode af serien Police on Bicycles.

I 2003 landede den unge skuespillerinde en tilbagevendende rolle i American Dreams og 8 Simple Rules for My Teenage Daughter's Friend, og optrådte også som gæsteskuespillerinde på Zoe 101 som Chases ekskæreste, Rebecca. I 2006 spillede Danielle rollen som Inga Weinstein i filmen Nancy Drew.

Daniela Monet
Daniela Monet

Karriere som skuespillerinde på den amerikanske kanal Nickelodeon

Daniella Monet blev berømt med en tilbagevendende rolle i hitkomedieserien Victorious på den amerikanske Nickelodeon-kanal. Fra 2010 til 2013 spillede Danielle rollen som Trina Vega, Tory Vegas munter ældre søster.

I 2011 sluttede Monet sig til optagelserne af den samme Nickelodeon-film "Helt underlig film: Rusty, Timmy Turner!", hvor hun fik hovedrollen som Tootie - Timmy Turners elskede.

I 2012 spillede Danielle rollen som Bertha i The Fred Show i 10 af 24 episoder.

Fra 2016 til i dag har skuespilleren været vært for reality-showet Paradise Run, en række konkurrencer for børn, der finder sted på Hawaii. Sammen med børnene deltager skuespillere fra Nickelodeon TV-serier i konkurrencen. I øjeblikket er tre sæsoner af programmet allerede udgivet.

Daniela Monet
Daniela Monet

Personlige liv

På sin blog henvender skuespilleren sig til sine fans:

"Som min barnepige gentog," Si vive una volta sola "- du lever kun en gang … Så lad os leve vores liv fuldt ud!"

Danielle Monet er ikke kun en populær skuespillerinde, men også fan af en sund livsstil. I en alder af fem begyndte hun at følge en vegetarisk diæt, og i 1998 blev hun veganer. Pigen opretholder en blog om sund kost, hvor hun deler nyttige opskrifter såvel som sine tanker og fotos.

Danielle elsker at dyrke sport. Skuespillerens resultater kan følges på hendes instagram. Hun er aktiv i gymnastiksalen og løber hver morgen, selv på ferie.

Daniela Monet skuespillerinde
Daniela Monet skuespillerinde

En familie

Danielle mødte sin kæreste Andrew Gardner i 2011 gennem en fælles ven på Facebook. Siden da har parret ikke skilt sig i otte hele år. I julen 2017 foreslog Andrew pigen. Og Danielle filmede ved et uheld det hele på kamera!

”Vi vågnede julemorgen og Andrew sagde, at vi skulle tage et familiebillede med vores to hunde,” siger Danielle Mone i et interview med People magazine.”Så jeg fik gjort mit hår, klædte mig og tænkte: 'Åh, jeg vil lave en lille videoblog ud af dette,' minder hun om. Den unge mand bind for øjnene af pigen og gik hen til køkkenvinduet, der har udsigt over træet i haven. Ordene”Vil du gifte dig med mig?” Blev ætset ind i træstammen.

Skuespilleren var selvfølgelig enig, og hendes fans kan nu se hele den romantiske historie på sin Youtube-kanal.

Den fremtidige mand og kone har endnu ikke annonceret deres planer og den officielle dato for brylluppet.

Anbefalede: